Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Symbol: K0203-5Zdjęcie: http://img114.imageshack.us/img114/4140/s5001302hz6.jpgFilm: --Ilość sztuk w opakowaniu: 6Ilość strzałów: 5Cena: ok. 1złOpis: petarda pięciostrzałowaKupiłem je wczoraj na bazarze 1zł za 6sztuk. Odpaliłem, i dzisiaj poszedłem po 20 opakowań Bardzo dobra petarda pięciostrzałowa, dosyć głośna, w sam raz do zabawy przed 24. Niewypały zdarzają się bardzo rzadko. Polecam ją każdemu bo opłaca się ją kupić za taką niewielką cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Polecam te petardy! Są świetne i jakosciowo i hukowo!W porównaniu do 3-strzałówek z Jorge gdzie co druga strzelała tylko raz albo dwa to ta 5 strzałowa wymiata!Jak będe miał czas to odpale i nakręce filmik ;] Moja ocena to 9.5/10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Miałem jedną taką na Sylwestra (za 15 gr na bazarku), z tym że moja była zielona. Polecam je - 5 strzałów o huku mniej więcej takim jak V-Power!10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi