Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 To moze obydwie??^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 najlepiej tylko na aim map i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tych map nie będziemy brać.! W ostateczności mogę dać skrócone DD2, ale zostaniemy chyba przy aimach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 only aim -.-usp rox bo awp grac nie umiem xd ale zawsze mozna sie pobawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jak zgłosi się 18 osób dam oficjalne info! Jeżeli chcecie lige z wygraną trzeba wpłacić od 6 zł - 10 ! Jeżeli przekroczymy sumę 150 zł na gracza czeka zestaw do gamingu.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Myślę , że takie będą zasady :Gramy systemem mr12 . Jeden gracz wybiera jedną swoją mapę .2 pkt - wygrana1pkt - remis0 pkt - przegrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Przewidywany regulamin to : Losujemy 4 grupy po 4 zawodników ! ZAPISY będą do 16 graczy!Każdy gracz gra 3 mecze! Wygrana - 3pktRemis - 1 pktPrzegrana - O pkt.!Z każdej grupy wychodzi 2 graczy!Potem są ćwierćfinały Półfinału a następnie Finał.!Jeżeli liga jest darmowa - Do wygrania konto steam.!Jeżeli każdy z grających da 10 zł przelewem ( nie jest to dużo! ) - Nagrodą będą słuchawki lub zestaw klawiatury a4tech + podkładka ( z tymi nagrodami jeszcze pomyśle!)Czekam dalej na zgłoszenia.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 jedny pytanie. co na tym steamie by było, bo chyba nie cs?? :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 roberto oczywiscie ze na steamie cs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 to po co nam 2 konto steam z ta sama gra? juz lepiej wogole nie dawac nagród albo sie zlozyc na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jak każdy z uczestników dał 10 zł to było by już o co grać Ale wątpię .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 zal kasy :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 O tym mówię .. jest pewne ryzyko, ale myślę że jakby każdy user dał 5 zł a ja bym dał 20 to już za 100 zł jakiś zestaw można kupić do grania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Chłopie ja to 5 zł + 3zł za przelew musze zapłacić a za 8 zł to ja moge porządne fajki viceroye niebieski kupic ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Chłopie, ale za te 8 zł możesz wygrać zestaw za 100 zł sprzedać a następnie kupić sobie 12 takich paczek ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 I tak nie wygram bo lamie w cs'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Może mapy tak jak na gb?- aim_map- aim_famas_x- ak-47_map- aim_map_combo- aim_aztecplace- aim_wallbang- aim_headshot- doh_deagle- aim_glocker- aim_map_usp- aim_map2- aim_map_hlo- fy_pool_day- scoutknivez2_2- aim_perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie kombinuj juz bo dobre mapy sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 mlody jak sie bedziemy zrzucac na sluchawki dla zwyciezcy to daje kadzy cos sie nie podoba wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jakbym miał konto w banku to na luzaku moge sie składać ale to że moja stara mi nie da zapłacic nawet 5zł przez neta bo sie boi to nie moja wina. A byłem gdzisiaj w banku i przelew do innego konta kosztuje 20zł+ więc musialbym zaplacic 25zł.Jeżeli ma być wpisowe to ja się cofam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 przeciez idziesz na poczte i robisz przelew za 2,5 a w niektórych specjalnych pkt opłat 1,5zł wiec to zaden pieniadz a nie jakies 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja sie wycofuje poniewaz zbanowali mi konto steam,nie wiem wygole z jakiej racji,nigdy nie czitowalem,moze ktos mi ukradl konto kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Może byś pożyczył od kogoś? Bo jakbyś wygrał to może byś zdobył konto steam? : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajcik 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dopisuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marx 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja nie mam steama, ale chetnie bym z Wami pogral .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi