pigula_street 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Po muście coś wybrać z LIDLA do 200 zł tylko nie chce wyrzutni ale zestaw rakiet i pierdółek, chciałem kupiczestaw BIG BANG ten co jest 21 szt. rakietSpace Explorer 2xatomic asoult 7 rakiet2x Detonator 10 rakietdobry pomysł, jestem nowy doradźcie mi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 i co będzesz do rana strzelał tymi rakietami :razz: ja bym wybrał kilka wyrzutni i ze 2 zestawy z piedółkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pigula_street 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Bateria king kong za 1192x Zestawik explorer za 27(też go biore bo tyle pierdół :lol: )Zestaw za 15 z pierdółami No i rzymiaki za 17 lub tą Bateria rzymską za 9Więc 205 lub 197 . To bym wybrał gdybym kupował tylko w lidlu i za 200 zl . Ale bym pomyślał dłużej nad king kongiem i może wziął kilka mniejszych wyrzutni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pigula_street 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie bierzcie Space Explolera! Rakiety nie mają żadnego efektu, strata pieniędzy. Zapytajcie się osób które miały ten zestaw. Kupowanie stuffu za 200 zł bez wyrzutni to głupota. Kup chociaż jedną na spróbowanie i przekonasz się że opłaca się je kupować.Bateria orka- 79 zł ( chociaż na spróbowanie, przekonasz się do tego zakupu )zestaw rakiet - 69 złmoździerz - 24 złzestaw rakiet atomic asslaut - 15 złzestaw rakiet detonator - 13 zł=======================200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxior 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kolega miał space explorer'a i powiem tylko tyle: PORAŻKA.Poradził bym Ci; Moźdizerz za 24złwyrzutnia 15 strzałów w układzie FUN za 39.90zestaw fajerwerków za 59zł jest tam dużo pierdoł,które powinne Cie zadowolić.do tego wyrzutnia Orka za 79złRazem:201zł 90groszyMyśle,że z dopłaceniem 1.9zł nie będzie problemu? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pigula_street 0
zestaw BIG BANG ten co jest 21 szt. rakiet
Space Explorer 2x
atomic asoult 7 rakiet
2x Detonator 10 rakiet
dobry pomysł, jestem nowy doradźcie mi :?:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi