Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol: P7123
Nazwa: Sunshine Fan
Opis: Wyrzutnia kątowa (układ fan) 12 strz. 30mm
Zdjęcie: http://speed-fajerwerki.pl/produkty.php?c=...tnie&id=280
Film: - brak -
Cena hurtowa: 32zł

Wyrzutnia cudo :cool: tak ja w przypadku JW90 z Jorge'a 4 serie po 3 strzały. Efekty (nie dam sobie uciąć głowy, bo mam bardzo słabą pamięć do efektów oglądanych przeze mnie fajerwerków) : najpierw poszła seria pięknych, gęstych niebieskich peonii, potem chyba złote/srebre chryzantemy, następnie bodajże srebrna wierzba i na koniec czerwone palmy+crackling. Warto też dodać, że za wszystkimi pociskami ciągnął się bardzo gruby cracklingujący ogon, który zrobił na mnie świetne wrażenie, polecam !! 9,5/10

aha, jak dobrze pójdzie to będzie film w przyszłym roku, bo zamierzam ją kupić :wink:

• 10 months later...
Posted

Wspaniała wyrzutnia tańsza i lepsza od swych odpowiedników z Jorge (JW90, JW87). Oto jej film po prostu wymiata, a do tego jest obecnie w ofercie fajerwerki-korsarz.pl za 28,7 zeta. Jak ktoś jeszcze nie zamówił a planuje tam robić zakupy to polecam dopisać tę pozycję :) Moja ocena 10/10.

Posted

choć lubię produkty z komety to ta wyrzutnia jakoś nie przypadła mi do gustu. słabe efekty ma. za 30zł (mniej więcej tyle kosztuje) wolałbym kupić jw90 :smile: