Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://forumfajerwerki.pl/gra

Z nudów powstała taka gra, narazie nieoficjalnie...

Zapraszam do testów dzielenia się opiniami pozytywnymi jak i przede wszystkim negatywnymi, co zmienić dodać.

Można udostępniać swoje pokazy linkiem, zgrywać je do pliku video, udostępniać w mediach społecznościowych.

Narazie bym prosił o nieudostępnianie dalej linku.

Opublikowano

Najwięcej zabawy zdecydowanie podczas przełączania się w tryb wachlarzowy, seryjny lub ściana efektów.

Niektóre efekty wyglądają o niebo lepiej w multikolorze.

Salut w trybie seryjnym przypomina jedną z broni z Wormsów.

Z pewnością dodanie możliwości wycinania pustych przerw na osi czasu byłoby ciekawą funkcjonalnością gierki, bo czasem człowiek długo się zastanawia co tam dorzucić do tej miejskiej nocy.

Git giera, będzie grane :)

Opublikowano

- tryb edycji: zatrzymany moment na osi czasu, przewijanie, zaznaczanie, usuwanie i przesuwanie efektów;
- kąty dla min i single shotów;
- wersja angielska.

to mam na liście do zrobienia i jest to wykonalne nawet jako gra przeglądarkowa, czekam na resztę opini.

Trzeba pamiętać ze to tylko gra przeglądarkowa(można zrobić jako aplikacja na tel.) wiem jakie opcje i co powinno być jeszcze aby naprawdę to dobrze działało i mam takie funkcje ale w moim prywatnym programie zrobionym na kompa. 

Opublikowano

Zapraszam do testów. Nie jest to wersja oficjalna ani finalna!