wapster 0 Opublikowano wczoraj o 16:11 https://forumfajerwerki.pl/gra Z nudów powstała taka gra, narazie nieoficjalnie... Zapraszam do testów dzielenia się opiniami pozytywnymi jak i przede wszystkim negatywnymi, co zmienić dodać. Można udostępniać swoje pokazy linkiem, zgrywać je do pliku video, udostępniać w mediach społecznościowych. Narazie bym prosił o nieudostępnianie dalej linku. Cytuj
mantis 605 Opublikowano wczoraj o 17:56 Najwięcej zabawy zdecydowanie podczas przełączania się w tryb wachlarzowy, seryjny lub ściana efektów. Niektóre efekty wyglądają o niebo lepiej w multikolorze. Salut w trybie seryjnym przypomina jedną z broni z Wormsów. Z pewnością dodanie możliwości wycinania pustych przerw na osi czasu byłoby ciekawą funkcjonalnością gierki, bo czasem człowiek długo się zastanawia co tam dorzucić do tej miejskiej nocy. Git giera, będzie grane Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano wczoraj o 18:03 - tryb edycji: zatrzymany moment na osi czasu, przewijanie, zaznaczanie, usuwanie i przesuwanie efektów; - kąty dla min i single shotów; - wersja angielska. to mam na liście do zrobienia i jest to wykonalne nawet jako gra przeglądarkowa, czekam na resztę opini. Trzeba pamiętać ze to tylko gra przeglądarkowa(można zrobić jako aplikacja na tel.) wiem jakie opcje i co powinno być jeszcze aby naprawdę to dobrze działało i mam takie funkcje ale w moim prywatnym programie zrobionym na kompa. Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 5 godzin temu Zapraszam do testów. Nie jest to wersja oficjalna ani finalna! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi