suchabulka 1 Opublikowano 2 godziny temu Siemka, mam pytanko odnośnie ustawienia kątowego zwyklych kostek. Mam na myśli, podlożenie czegoś pod jedną strone wyrztuni, Oczywiście calość bedzie przyklejona, chodzi mi glownie o to, czy coś sie może stać w przypadku gdy "polowa" bedzie w powietrzu. Poniżej foto mojego dziela.. Jak myslicie, zadziala? Cytuj
Pioter 12 Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Widzę, że masz tam jakieś drewienka. Ja bym to usztywnił od frontu zdjęcia i z tyłu jakimś grubymi prostokątami kartonu, który by to ustabilizował a nie taśmą. Tak jak w wachlarzach poszczególne rzędy są przedzielone, wzmocnione arkuszami tektury i połączone rodzajem kleju, który jeszcze to usztywnia. Zostawiłbym już tą taśmę ale jednak gruby twardy karton, który po kontakcie z klejem nie straci na twardości albo zostanie ona zwiększona. Wyrzutnie potrafią mocno szaleć i często te mniejsze to wariaty... Ale sam zdecydujesz co zrobić, generalnie jak producent tworzy taką wyrzutnię to docelowo by tak pionowo strzelała a już co zrobi kupujący to jego sprawa. Ja umywam ręce, nigdy nie wiadomo. Edytowane 1 godzinę temu przez Pioter Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi