KrychFire 112 Posted May 12 W tym roku edycja imprezy była niesamowita! ze względu na prawie 4 raz większą ilość sponsorów niż normalnie, a także wiele nowych ciekawych firm. W ciągu 2 dni zobaczyliśmy 9 pokazów. Firmy które wykonywały pokazy: Partito Sant'Alfio:Piazza - ETNA PYRO di Paternò (CT) Campo - LUIGI DI MATTEO di Sant'Antimo (NA) Partito Tondo: Piazza - FireSud di Zafferana Etnea (CT) Campo - FA. SI.MA. dei Fratelli Spina di Santa Venerina (CT) Partito Collegiata: Piazza - FOTI FIREWORKS di Sinopoli (RC) Campo - LUCA PEPE & FIGLI di Sala Consilina (SA) Fotorealcja: Dostępna na facebooku PyroKrims: https://www.facebook.com/profile.php?id=61567555775623 Video: Niestety nie nagrałem 2 pokazów. Ale to nic straconego, czekajcie na kolejne fajne relacje od chłopaków. 1 Quote
mpiwowski 183 Posted May 13 Ja również wrzuciłem już pierwsze 3 pokazy, reszta w toku. Trecastagni 2025 - Etna Pyro Trecastagni 2025 - Foti Fireworks Events Trecastagni 2025 - Fire Sud Quote
mantis 512 Posted May 13 Kanał YouTube PolskieFajerwerki odżył w wielkim stylu, a kanał PyroKrims spory upload. Będzie co oglądać na weekendzie do kawuszki biorąc pod uwagę, że tych filmów jeszcze trochę dojdzie. Wspaniała wyprawa naszych forumowiczów z owocnymi nagraniami. Doświadczenie zapamiętane na całe życie i pewnie takie, które wielokrotnie będzie przewijało się jeszcze w snach. 2 Quote
mpiwowski 183 Posted May 15 Następna porcja pokazów, tym razem duże i te 10 maja Trecastagni 2025 - S.P.P. Pepe Luca & Figli - Spettacolo Pirotecnico 9 Maggio 2025 Trecastagni 2025 - FA.SI.MA. - Spettacolo Pirotecnico 9 Maggio 2025 Trecastagni 2025 - Di Matteo Fireworks Events - Spettacolo Pirotecnico 9 Maggio 2025 ================================================================= Trecastagni 2025 - Etna Pyro - Spettacolo Pirotecnico 10 Maggio 2025 (Rientro Santi Martiri al Santuario) Trecastagni 2025 - Zio Piro Fireworks - Spettacolo Pirotecnico 10 Maggio 2025 Quote
Recommended Posts