Mks 2 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nic ciekawego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 d*pa blada:) zapewne wezmę katmandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 d*pa blada:) zapewne wezmę katmandu ;)/> Mówiłeś , że nie beirzesz kostek katmandu drogie nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jedna symbolicznie nie zaszkodzi bo i tak nie mam co zrobić z kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Robiłeś foto sam ? Czy z internetu ? Bo jak sam to się wybiore po gazetkę. JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol 6 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 mantis ciesz sie w ogóle że zdjęcie wstawiłem.Tak jacu moja gazetka to jest do skrzynki dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix101 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Gazetka 2012. http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ciekawe co będzie w tym roku jak narazie nic nie słychać oby w poniedziałek coś się pojawiło np podobnie do roku zeszłego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosteczko 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ciekawe co będzie w tym roku jak narazie nic nie słychać oby w poniedziałek coś się pojawiło np podobnie do roku zeszłego .. ogolem to gazetke z fajerwerkami juz dostalem (szczecin) i na ostatniej stronie jak dobrze pamietam sie znajdowaly a jezeli chodzi o oferte to bardzo zblizona do tamtego roku czyli jakies zestawy z rakietami, wyrzutnia katamandu, jakies 2 malutkie wulkaniki ogolem lipa niestety nie mam jej juz na stanie wiec nie dam zdjecia, trzeba czekac na inne zrodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheWertalek 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie mogę zrobić zdjęcia gazetki, ale napiszę co jest w tegorocznej ofercie: -Wyrzutnia Black Cat 99,99 zł -Wyrzutnia Katmandu 39,99 zł -Wyrzutnia Orinoko 59,99 zł -Wyrzutnia Rubin 19,99 zł -Wyrzutnia Zanzinbar 49,99 zł -Zestaw Pyro-mix 6,99 zł (same petardy) -Zestaw Fontann 3,99 zł (2 Silver Cascade) -Rzymskie ognie Multicolour 4,99 zł -Zestaw 6 rakiet Extreme 29,99 zł -Zestaw Halloween 49,99 zł (6 rakiet i jakieś art. różne) -Zestaw Apache 19,99 zł (5 rakiet i art. różne) Od razu mówię że sprzedaż fajerwerków będzie się odbywała 30 i 31 grudnia br. Wszelkie pytania w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca Kangurów 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Nie mogę zrobić zdjęcia gazetki, ale napiszę co jest w tegorocznej ofercie: -Wyrzutnia Black Cat 99,99 zł -Wyrzutnia Katmandu 39,99 zł -Wyrzutnia Orinoko 59,99 zł -Wyrzutnia Rubin 19,99 zł -Wyrzutnia Zanzinbar 49,99 zł -Zestaw Pyro-mix 6,99 zł (same petardy) -Zestaw Fontann 3,99 zł (2 Silver Cascade) -Rzymskie ognie Multicolour 4,99 zł -Zestaw 6 rakiet Extreme 29,99 zł -Zestaw Halloween 49,99 zł (6 rakiet i jakieś art. różne) -Zestaw Apache 19,99 zł (5 rakiet i art. różne) Od razu mówię że sprzedaż fajerwerków będzie się odbywała 30 i 31 grudnia br. Wszelkie pytania w komentarzach A na co składa się zestaw Apache?? Bo cena wygląda obiecująco. A ten zestaw Pyro-Mix jest od Jorge i składają się na niego petardy: JF66, JM11, JC07, JK01, JM05, JO16, JZ18, W526b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix101 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 http://www.netto.pl/fajerwerki.html tegoroczna oferta ;3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateyek24 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie było dość marnie. Kupiłem sobie T6238 20 strzałowe - 4,99 za 6 sztuk. Dość drogo - silver cascade 2 sztuki za 5 zł. A, można sobie brać samemu, nie podaje sprzedawca. Pani się mnie przy kasie pytała: A co to są te rzymskie ognie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerPiroAlko 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 silver cascade 2 sztuki za 5 zł. u mnie w netto po 4 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 I Netto ma swoją ofertę ! http://www.netto.pl/...?id=336#/page/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Thunder King klika zł drożej niż w internecie - może się skuszę , zależy ile wydam w Kauflandzie i Lidlu . Wyrzutnia Jorge Zanzibar ktoś ma jakieś opinie o niej? film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix101 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 http://youtu.be/-5EIUTP0H8w wyrzutnia zasibar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ładna dosyć oferta heeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Koniecznie kupię rzymiaki :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Rzymskie warte kupienia , 20-strzałowe w internetowych sklepach droższe są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroManiaHD 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Rzymiaki tylko 5,99 zł ? Kurde opyla się w ch*j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Rzymiaki tylko 5,99 zł ? Kurde opyla się w ch*j Ja biere z 2 paczki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zastanawia mnie wyrzutnia Kameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamz 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Praktycznie ta sama co z biedry za 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ale kameleon ma 49 strzałów i kosztuje 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi