Jump to content

Czy jak papier lub folia z góry wyrzutni jest zerwana to może się je coś stać?

Wex

Recommended Posts

Witajcie. Mam pytanie, czy jak papier lub folia z góry wyrzutni jest zerwana to może się jej coś stać? Jak leży w pokoju, obok ściany przez np 1 miesiąc.

Edited by Wex

Dla świętego spokoju możesz wziąć folię stretch, nawet spożywczą i owinąć.

Miałem kiedyś wyrzutnię do rozmontowania na single i kot zaintrygowany dużą ilością tekturowych rurek, uparcie próbował pakować w nie łapy. Stretch jak najbardziej się sprawdził. xD

• Thanks 1

4 minutes ago, Tykrian said:

Miałem kiedyś wyrzutnię do rozmontowania na single i kot zaintrygowany dużą ilością tekturowych rurek, uparcie próbował pakować w nie łapy. Stretch jak najbardziej się sprawdził. xD

Jaki cel aby ją strechowac ? Lepiej niech oddycha niż trzyma wilgoć pod folią 

53 minuty temu, Papa striX napisał(a):

Spokojnie , wielu piromaniakow zrywa ten papier aby wyrzutnia wyschła więc na spokojnie nic się nie dzieje ;)

51 minut temu, Tykrian napisał(a):

A mam jeszcze jedno pytanie, a jak zerwana jest folia na dole. Bo w jednej wyrzutni musiałem zerwać bo coś grzechoczało i chciałem się upewnić że to nie był proch i całe szczęście nie. Wiem że głupio się pytam ale chcę mieć pewność.

36 minutes ago, Wex said:

A mam jeszcze jedno pytanie, a jak zerwana jest folia na dole. Bo w jednej wyrzutni musiałem zerwać bo coś grzechoczało i chciałem się upewnić że to nie był proch i całe szczęście nie. Wiem że głupio się pytam ale chcę mieć pewność.

Cyknij fotę upewnimy się, ale jeśli to nie proch tylko glinka to ok , wysypanie prochu ( mieszanki wznoszącej ) to problem jedynie 

11 minut temu, Papa striX napisał(a):

Cyknij fotę upewnimy się, ale jeśli to nie proch tylko glinka to ok , wysypanie prochu ( mieszanki wznoszącej ) to problem jedynie 

Na 100% to nie był proch tylko glina a i tak nie mam na razie dostępu do tej wyrzutni. Chodziło mi o to czy jak folia jest zerwana na dole wyrzutni to  czy nie owinąć jakimś   sctretchem czy tak zostawić poprostu 

2 godziny temu, Wex napisał(a):

Witajcie. Mam pytanie, czy jak papier lub folia z góry wyrzutni jest zerwana to może się jej coś stać? Jak leży w pokoju, obok ściany przez np 1 miesiąc.

Nic się nie stanie. 

29 minut temu, Wex napisał(a):

Na 100% to nie był proch tylko glina a i tak nie mam na razie dostępu do tej wyrzutni. Chodziło mi o to czy jak folia jest zerwana na dole wyrzutni to  czy nie owinąć jakimś   sctretchem czy tak zostawić poprostu 

Na upartego nie musisz niczym owijać ale jak w dzień strzelania zdarzy się deszcz albo śniegu napada to jakaś szansa że zamoknie i nie wystrzeli jest. Ciachnij zwykłym streczem czy nawet taśmą klejąca przed strzelaniem i spokój. 

• Thanks 1

W domu warto podziurawić górny papier aby oddychała wyrzutnia. W dniu strzelania warto owinąć wyrzutnię sterczem aby nie mokła w razie W.