moris69 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak ustawić dobrze bazooke aby było bezpiecznie?? wbić wziemię, w śnieg czy wsadzić w słupek od siatki?? pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ustawić trzeba tak żeby była stabilna ja osobiście będę przymocowywał taśmą do rury od śmietnika :mrgreen: bo w ręce nie radzę tego trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bitels 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Wbij coś do ziemi (Rurke,kij) i przywiąż do tego...ja tak robię i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kometa 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jabym radził doczepić drutem i taśmą do słupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 wykopać dziurę, wsadzić, zasypać albo przywiązać do słupka jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSound 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Kup sobie taśmę, po 3 zł chodzą takie grube, którymi się obkleja paczki, takie jasno brązowe, postawić obok jakiegoś słupka, owinąć z 5 razy taśmą i zapewniam, że będzie bezpiecznie.Ta taśma jest cholernie mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Kup sobie taśmę, po 3 zł chodzą takie grube, którymi się obkleja paczki, takie jasno brązowe, postawić obok jakiegoś słupka, owinąć z 5 razy taśmą i zapewniam, że będzie bezpiecznie.Ta taśma jest cholernie mocna za 3 zł tak ? to jakiś syf chybaja takie to kupuje po 10 zł ...Najlepiej jest 3/4 Bazooki zakopać w śniegu ja tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSound 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Co ty... dla przykładu, z ciekawości obwiązałem sobie 2 razy rekę, to nie mogłem tego rozerwać, mocny klej... włosy z rąk mi powyrywało i musiałem nożyczkami rozcinać ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 moris69 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 xSound chyba zrobie tak jak ty mówisz:D wbije jakiś słupek i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ale ta taśma może się przepalić najlepiej obwiąż drutem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matejson 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ale ta taśma może się przepalić najlepiej obwiąż drutem. I jeszcze czego.... :roll: Ja przyłożyłem do słupka od poręczy przy schodach i w dwóch miejscach obkleiłem zwykłą taśmą o serkości ok 5cm Możesz sobie przywiązać nawet wstążka do prezentów :lol: , byle stało pionowo i było sztywnie umocowane.....poprostu nie trzymać tego w ręku...wbijania w śnieg też nie polecam.Pozdrawiam,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
moris69 0
Jak ustawić dobrze bazooke aby było bezpiecznie?? wbić wziemię, w śnieg czy wsadzić w słupek od siatki?? pomocy
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi