Kamil911 99 Share Posted January 7, 2021 Symbol: FD1 Nazwa: Blitzshläge Opis: Pudełko 10 szt emiterów dzwięku (lontowych) Zdjęcie: https://imgur.com/AUvHgoj Film: Cena hurtowa: 9-20 zł Moja opinia: Najsłabszy emiter dzwięku jaki odpalałem i jednocześnie najsłabszy ze stajni Dextrina mógłby konkurować z JC06 niczym tak naprawdę mnie nie zaskoczył pisk stanowczo za krótki flara słaba huk słaby tyle na ten temat + za ładne pudełko z ładną poligrafią oraz wlepke która znajduje się w środku opakowania THIS IS FOR THE PYROMANIACS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piro_ziom4 12 Share Posted February 26 kiedyś może były słabe ale w porównaniu z tym co teraz mamy na rynku są jakby rarytasem i czymś mocnym. Sam mam i polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskar777 7 Share Posted July 14 Rarytasem to może i są chociaż był pewien moment, że wszędzie ich pełno nagle było. Na rynku pozostało jednnak mnóstwo petard mocniejszych od nich. Fakt, że za inne pieniądze niz kiedyś ale to już inna sprawa. Też mam je w swoich zbiorach ale raczej jako produkt do kolekcji bo przy strzelaniu szału nie robią. MiniBomb czerwone 2 gramowe, które niedawno udało mi się kupić za śmieszne pieniądze biją je na głowę. Plus za szatę graficzną i przyzwoite wykonanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piro_ziom4 12 Share Posted July 14 Oj tak Oskar ja też mam te małe mini bomb i tak samo dum bum mini. A co do dextrina i tych Blitzschlage to tylko do kolekcji chyba że po taniości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskar777 7 Share Posted July 15 Trochę bez sensu piszesz. Niby, że do kolekcji ale polecasz do strzelania bo w dobie tego co mamy to nie są takie słabe. To weź je teraz znajdź "po taniości" a po drugie nadal jest sporo lepszych emiterów. Te jakoś nigdy szału z mocą nie robiły. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts