Jump to content

C1283XMZ2 Zahradní Ohňostroj 128 [Klasek]

skowyt1627

Recommended Posts

1 minutę temu, skowyt1627 napisał:

Cześć wszystkim. Mocno zastanawiam się nad wyrzutnią z tematu. Miał ktoś może i chciałby się podzielić wrażeniami z odpalenia tego bydlaka? https://www.youtube.com/watch?v=xACjM5t2no0 Film wydaje mi się zachęcający :D 

Mocno się zastanawiałem nad nią ale jednak postawiłem na txb012. Na filmie prezentuje się bardzo dobrze ale pamiętajmy, że klasek lubi podkręcać filmy :)

22 minuty temu, k4n4li4 napisał:

Mocno się zastanawiałem nad nią ale jednak postawiłem na txb012. Na filmie prezentuje się bardzo dobrze ale pamiętajmy, że klasek lubi podkręcać filmy :)

Dzięki za odpowiedź. W sumie teraz mam jeszcze większy dylemat a paczkę zamawiam dziś wieczorem lub jutro. Ale chyba Triplex jest faktycznie ciekawszą opcją. Jeszcze zadałbym Ci pytanie, czy ta wyrzutnia ma lont rezerwowy bo znacznie łatwiej byłoby mi to wrzucić w pokaz :)

1 minutę temu, skowyt1627 napisał:

Dzięki za odpowiedź. W sumie teraz mam jeszcze większy dylemat a paczkę zamawiam dziś wieczorem lub jutro. Ale chyba Triplex jest faktycznie ciekawszą opcją. Jeszcze zadałbym Ci pytanie, czy ta wyrzutnia ma lont rezerwowy bo znacznie łatwiej byłoby mi to wrzucić w pokaz :)

Tak

Z txb012 byłem zadowolony mimo, że to tylko mix kaliber a nie pełne 30mm

Edited by k4n4li4
  • Thanks 1

Mialem wrzutnie od klaska ''GARDEN FIREWORKS'' - C643MZ3 2 lata temu. Efekty były bardzo dobre, duze i głośne. Nie wiem czy jej nie przerobili  ale ja bym zaryzykował bo to ich flagowa seria. Możesz zobaczyć od 30sek. zadecyduj...

Edited by marc
  • Like 1

5 godzin temu, marc napisał:

Mialem wrzutnie od klaska ''GARDEN FIREWORKS'' - C643MZ3 2 lata temu. Efekty były bardzo dobre, duze i głośne. Nie wiem czy jej nie przerobili  ale ja bym zaryzykował bo to ich flagowa seria. Możesz zobaczyć od 30sek. zadecyduj...

Dzięki za odpowiedź. Na razie muszę zrezygnować z wyrzutni w takiej cenie, bo zapomniałem że trzeba OC opłacić od samochodu XD Ale nie wykluczam ze skusze się na coś takiego w grudniu. Portfel pokaże :D A pokaz pierwsza klasa ;) 

Edited by skowyt1627