ŁukaszCupiał 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam. Jestem świeżakiem na forum i witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie wyrzutni z tematu. Czy warto ją kupić w cenie około 400 czy lepiej złożyć cos z mniejszych wyrzutni? Co ewentualnie zamian moglibyście polecić by efekty były podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 200 strzałów ale 0,8 cala, lepiej 100 strzałów 1,2 cala i do tego jakąś kostkę 37strzałów ewentualnie 3-4 kostki 37strzałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ŁukaszCupiał 0
Witam. Jestem świeżakiem na forum i witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie wyrzutni z tematu. Czy warto ją kupić w cenie około 400 czy lepiej złożyć cos z mniejszych wyrzutni? Co ewentualnie zamian moglibyście polecić by efekty były podobne?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi