Majorex 5 Posted November 11, 2017 Cześć, Siemanko ! Jest to mój pierwszy post,w którym zaprezentuję swójtegoroczny unboxing fajerwerków.Poniżej w poście będę dodawał kolejneunboxingi oraz to co kupiłemw sklepach stacjonarnych.Pozdro :christmascool: Quote
Fire798 0 Posted November 11, 2017 Chciałeś być oryginalny z tą czcionką ale słabo wygląda i jeśli chodziło Ci o to żeby nie czytać opisu to Ci wyszło jestem jednym z tych co tego nie przeczytał A odnośnie paczki to mało ale efektownie Zobaczyłem kolejne filmiki i widzę drobnicę też jakaś masz Jest efekt jak i zabawa czyli tak jak lubię stuff według mnie dobrze ułożony i myślę że bd miał co robić w sylwestra i bd zadowolony Quote
Majorex 5 Author Posted November 11, 2017 Dzięki za odpowiedź i opinię Fire Chciałeś być oryginalny z tą czcionką ale słabo wygląda i jeśli chodziło Ci o to żeby nie czytać opisu to Ci wyszło jestem jednym z tych co tego nie przeczytał A odnośnie paczki to mało ale efektownie Zobaczyłem kolejne filmiki i widzę drobnicę też jakaś masz Jest efekt jak i zabawa czyli tak jak lubię stuff według mnie dobrze ułożony i myślę że bd miał co robić w sylwestra i bd zadowolony Quote
SzymonXVX 8 Posted November 16, 2017 Stuff niczego sobie, na razie widzę ze postawiłeś na sam efekt. Masz dwie całkiem fajne wyrzutnie od Gaoo i dwie mniejsze od Piromaxa, paczkę thunderów które są bardzo fajne. Nie zabrakło rakietek których nie znam w ogóle jak wypadają w praniu. Dokup jakieś fajne emiterki dźwięku i będzie ok. Czekam na dalszy rozwój Stuffu. A i jakbyś mógł to staraj się foty bardziej robić tego co masz, bo to jest lepiej tutaj Przyjmowane, Pozdro Quote
Pitbullsoldier 3 Posted November 16, 2017 Fajny stuff się szykuje ! Ogólnie prowadzisz fajny kanał Czekam na więcej !aa no i masz śliczną dziewczynę/żonę ! Quote
Majorex 5 Author Posted November 16, 2017 Dzięki Panowie ! Pitbullsoldier - dzięki x2 za komplement Poniżej filmik #2 : Quote
Merik 1 Posted December 16, 2017 A tak na poważnie to po co Twoja dziewczyna występuje w tych filmach z unboxingiem? Wydaje się być średnio zainteresowana tematem fajerwerków/ pirotechniki i nawet nie wyraża tam jakiejś swojej opinii. Trochę to wygląda na takiego clicbaita '' a nagram film z dziewczyną bo jest ładna to więcej osób kliknie". Osobiście nigdy nie ogarnę fenomenu filmów typu unboxing wszelkiego rodzaju. Mam nadzieje, że nie odbierzesz mojego komentarza jako jakiegoś hejtu czy ataku w Twoją stronę, po prostu nie widzę sensu w nagrywaniu czy też w przypadku widzów- oglądaniu jak ktoś otwiera karton z przesyłką, do tego z dziewczyną która jest obok żeby się tylko uśmiechać. P.S. Masz naprawdę ładną dziewczynę P.S 2 Zerknę na Twoje inne filmy np z jakichś testów, może bardziej mnie zainteresują, pozdro! Quote
Majorex 5 Author Posted December 23, 2017 Merik - Występuje razem ze mną bo też lubi pirotechnikę - serio .Być może na filmie to tak wyglądało, oraz z racji tego , że mało się udzielała.Obecnie na filmach jest inaczej, bo serio ludzie mogliby odebrać to tak jak Ty , lub że się wstydzi .Jasne jak najbardziej szanuję Twój komentarz- jest na poziomie wysokiej kultury - to się ceni ! Korzystając z okazji życzmy Wesołych Świąt ! i poniżej wpada filmik ze Stuffem Quote
Recommended Posts