Adrian Adi 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Cześć Mam takie pytanie. Widziałem w sklepie fajerwerki Jorge Extreme R13. Opłaca się je kupować ? Czy jest jakiś filmik z tymi rakietami? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picollac32 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Cześć Mam takie pytanie. Widziałem w sklepie fajerwerki Jorge Extreme R13. Opłaca się je kupować ? Czy jest jakiś filmik z tymi rakietami? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picollac32 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Fajne efekty szczególnie zlota palma tylko jak dla mnie troche za nisko leciały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Adi 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Oki a wiesz może czy opłaca się kupować Mistrzowie Ognia M33 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamixPoland 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jak na cenę 35 zł, a do tego z marketu, to jest to dobry zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Adi 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Oki dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi