Cybernetyczny 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam, Chciałem spytać jakie wybrać petardy ze sklepu piroart. Myślałem o: (kolejność wymieniania = od największej liczby petard do najmniejszej) TXP859, FP3X, Dragon Boom, Bomb Black,Hammer H4, Dum Bum, Hammer H1, FP3 orginal, TC15, RC5, JC09, Danger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 TXP859 Od 2 lat, według mnie najpotężniejsze jakie są legalnie do kupienia. Na piroart masz jeszcze Colour salute i La Bomby, które w tym roku ponoć w wróciły do czasów swojej świetnośći. Hammery H4 i H1 to takie nowe FP3 Co do Fp3 to raczej tylko z sentymentu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 TXP859!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cybernetyczny 0
Witam,
Chciałem spytać jakie wybrać petardy ze sklepu piroart. Myślałem o: (kolejność wymieniania = od największej liczby petard do najmniejszej) TXP859, FP3X, Dragon Boom, Bomb Black,Hammer H4, Dum Bum, Hammer H1, FP3 orginal, TC15, RC5, JC09, Danger
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi