FridayBang 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Producent: Klasek Opakowanie: 6 szt Efekt: Zielona Flara + Bardzo mocny huk Ładunek : 10g Cena: 20 zł /Opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Trochę więcej od Crezy robot hehehe, tylko szkoda że mamy takie prawo a nie inne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giohi 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 To tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 tutaj można kupić bez niczego http://fire.shop.pl/pl/p/Petardy-VIPER-1-NOWOSC/444 Ciekawe czy pojawią się na innych stronach :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja uważam że niepotrzebnie robicie tyle szumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Znalazłem kilka ciekawych zdjęć w sieci porównujące tą petardę do innych popularnych petard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian26 2 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 http://www.piroart.eu/P5D-Viper-1/572/to są te same petardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 http://www.piroart.eu/P5D-Viper-1/572/to są te same petardy? Nie, to są zupełnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian26 2 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A gdzie mogę kupić te odpowiednie petardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FridayBang 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Petardy mają bardzo Gruby i twardy korpus, widać jakoś i staranność wykonania przez (Klasek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 To są bardzo dobre petardy i nie ma co porównywać do innych naszych petard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Petardy mają bardzo Gruby i twardy korpus, widać jakoś i staranność wykonania przez (Klasek) Klasek ogólnie jest bardzo dobrą firmą, widać że starają się aby petardy były dobrze wykonane, zdarzają się gorsze partie ale to rzadko :xmas_wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Przepraszam że post pod postem, ale niestety nie wiem dlaczego nie mogę edytować mojego poprzedniego postu, wciskam przycisk edytuj i nic się nie dzieje. Zrobiłem test tych petard, i szczerze to jestem bardzo zawiedziony, albo w tej petardzie jest 10 gram tego prochu tylko innego, albo po prostu nie ma 10 g. Petardy walą jak Crazy Robotsy, nie wiem dlaczego tak, kolega chwalił że walą super, a tu u mnie co ? Kicha :xmas_mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Przepraszam że post pod postem, ale niestety nie wiem dlaczego nie mogę edytować mojego poprzedniego postu, wciskam przycisk edytuj i nic się nie dzieje. Zrobiłem test tych petard, i szczerze to jestem bardzo zawiedziony, albo w tej petardzie jest 10 gram tego prochu tylko innego, albo po prostu nie ma 10 g. Petardy walą jak Crazy Robotsy, nie wiem dlaczego tak, kolega chwalił że walą super, a tu u mnie co ? Kicha :xmas_mad: Może jakaś lipna partia co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Może jakaś lipna partia co ? No możliwe, blubencjusz też ma słabe :xmas_mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 One posiadają 10g prochu tylko że ten proch jest na samym końcu petardy, a powinien być w połowie petardy może wtedy huk będzię większy, Klasek wypuscił chyba gorszą partię na rynek xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi