miszaq92 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zestaw rakiet Gracie z lidla, warte to coś czy gówno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tatarq 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Na stronie lidla masz film z efektami tych rakiet według mnie warte swojej ceny a w zestawie masz jeszcze rurke do odpalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miszaq92 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 wiem wiem widziałem filmik, ale chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto je puszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Rok temu kolega je miał Pamiętam ,żę poligrafia chyba z jakimiś laskami Ładne tanie rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bungar 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak za taką cenę to bierz śmiało, ja kupiłem i naprawdę nie myślałem, że będa takie niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miszaq92 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mysle nad tymi lub diabolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ArekZegarek93 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Bierz je bez pytania ja mam 2 paki za tą cene WARTO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bancobet 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ja je mialem ale mi sie nie podobaja za bardzo, male efekty w tym roku ich nie kupuje :)plus taki ze tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZawodowyFMX 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Także polecam te rakiety, piękne duże efekty, za taką cenę nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bancobet 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Także polecam te rakiety, piękne duże efekty, za taką cenę nic tylko brać :)/> wlasnie ze nie maja duzych efektuf mialem je wiec wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miszaq92 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 jaki to ma kaliber w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bungar 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie wiem jaki to ma kalinber, ale mogę Ci powiedzieć, że za tą cenę, będzie bardzo ciężko znależc coś lepszego. Jak ktoś mówi, że mają małe rozprys to nie wiem czego oczekiwał od nich za taką cenę i ilość, skoro czasem jedna rakieta tyle kosztuje co cała paczki graci. Do zabawy będą idealne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miszaq92 0
Zestaw rakiet Gracie z lidla, warte to coś czy gówno?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi