Szajba 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam wszystkich Potrzebuje pomocy w doborze zapasów na sylwestra. Mam do wydania jakieś 200 zł. I proszę Was o pomoc. Nie wiem jakie są fajerwerki z Lidla marka Pyrco oraz Europyro z Kauflandu. Głównie wyrzutnie może jeden zestaw rakiet tylko dla zabawy. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miszaq92 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tajfun z lidla, hydra z carrefoura i zestaw 9 rakiet z carrefoura za 50zl (piromax) calosc 210zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szajba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tajfun z lidla, hydra z carrefoura i zestaw 9 rakiet z carrefoura za 50zl (piromax) calosc 210zl Niestety nie mam Carrefoura koło siebie a lidl w moich okolicach nie mam Tajfuna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steny 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No to bierz Predatora w lidlu, miałem go w tamtym roku i dawał radę. Albo tańszą super bombę za 55zł i rakiety za 44 zł i Ci wyjdzie jak za predatora 99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szajba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No to bierz Predatora w lidlu, miałem go w tamtym roku i dawał radę. Albo tańszą super bombę za 55zł i rakiety za 44 zł i Ci wyjdzie jak za predatora 99 zł. :D/> Teraz chwilę posiedziałem i ustaliłem sobie coś takiego: Bateria 23-strzałowa "SUPER BOMBA" - 55 zł - Lidl Bateria 20-strzałowa "APOLLO 14" - 23 zł - Lidl Bateria 16- strzałowa "MAGIC" - 15 zł - Lidl Bateria Fire 3, 19 strzałów - 59 - Biedronka Zestaw 8 rakiet Mistrzowie Ognia - 30 zł - Biedronka Co o tym myślicie cena 182 zł, myślę czy nie wymienić tylko fire 3 na Black Cat z netto za 90 zł. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja również robilem zakupy do 200zł może podpasuje sobie i coś kupisz 2 paczki Rakiet - GARCIE z Lidla 40zł 1 Wyrzutnia Apollo 14 z Lidla 23zł 1 Wyrzutnia HYDRA z Carrfeoura (Wiem, nie ma go w twojej okolicy) 60zł 1 Moździerz z Biedronki 30zł 1 Zestaw Rakiet z Biedronki 30zł 1 Zestaw Fajerwerków z Biedronki 13zł 2 Paczki Adrenaline 10 paczek Explosive I z Barazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szajba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja również robilem zakupy do 200zł może podpasuje sobie i coś kupisz :P/> 2 paczki Rakiet - GARCIE z Lidla 40zł 1 Wyrzutnia Apollo 14 z Lidla 23zł 1 Wyrzutnia HYDRA z Carrfeoura (Wiem, nie ma go w twojej okolicy) 60zł 1 Moździerz z Biedronki 30zł 1 Zestaw Rakiet z Biedronki 30zł 1 Zestaw Fajerwerków z Biedronki 13zł 2 Paczki Adrenaline 10 paczek Explosive I z Barazu :D/> Dzięki za odpowiedź ale jednak rakiety to tylko dla zabawy, stawiam bardziej na wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szajba 0
Witam wszystkich
Potrzebuje pomocy w doborze zapasów na sylwestra. Mam do wydania jakieś 200 zł. I proszę Was o pomoc.
Nie wiem jakie są fajerwerki z Lidla marka Pyrco oraz Europyro z Kauflandu.
Głównie wyrzutnie może jeden zestaw rakiet tylko dla zabawy.
Z góry dziękuje za pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi