piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie moge wysłać wiadomości prywatnej. Gdy próbuje wysłać to wyskakuje mi błąd array, nie można wysłać wiadomości. Ktoś wie o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karasiun 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Może wysyłasz pw do osoby zbanowanej? Najlepiej daj screena. ile znaków ma Twoja wiadomość prywatna? czy dodajesz załączniki? wejdź w profil usera i sprawdź czy należy do grupy "użytkownicy". być może użytkownik ma przepełnioną skrzynkę - wtedy nie można wysłać wiadomości ale jest odpowiedni komunikat a nie (array) - wtedy skontaktuj się z nim za pomocą paska forumowiska na dole strony po dodaniu go do znajomych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dzięki za pomoc. Zastosuje się do propozycji a pisałem do luxora o zapalniczki więc może faktycznie ma skrzynke przepełnioną. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piropiotr223 11
Nie moge wysłać wiadomości prywatnej. Gdy próbuje wysłać to wyskakuje mi błąd array, nie można wysłać wiadomości. Ktoś wie o co chodzi???
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi