Bambo 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Oto moje całoroczne zakupy: Po tej jakże brutalnej serii zdjęć dodam iż wartość to ok 350zł a zdjęcia są zrobione słabo ponieważ ciężko robić sweet focie fajerwerkom stojąc na kulach ze złamaną nogą.Oceńcie i powiedzcie co wy byście wy kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Ale z taką ilością zdjęć takiego "stuffu" to przegiąłeś. Radze wywalić część zdjęć zanim sam to zrobię. Dlaczego? bo otwieranie tematu trwa dosyć długo i utrudnia przeglądanie zawartości tematu. :)/> /// Teraz lepiej. Edytowane 27 Listopada 2014 przez MajsterD12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Spoczko stuff, masz mocne petardy, ładnie rakiety i dużo pierdółek. Widać że stawiasz na zabawę, czyli to co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambo 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Myślałem żeby dokupić jeszcze jakąś wyrzutnie w Biedronce bo w zeszłym roku miałem za 30zł 25 strzałową i była naprawdę fajna ale może w tym roku coś innego co byście mi polecili w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Stuff spoko :christmasexclaim: dużo zabawy i bardzo dobre rakiety zabrałeś lecz niema ani jednej wyrzutni efektownej... Kup sobie może Fire 2 w biedronce jak będzie lub ta mistrzowie ognia 25sh lub 10sh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 No super stuff z duuuuużą ilością hukuvale prawie bez żadnego konkretniejszego efektu. Z biedronki weź 25sha jeśli masz w pobliżu E.lecler to musisz ta iść i poszukać jakiś dobrych kostek bo lecler ma super ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi