szymon_274 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam oto moja propozycja do 250zł :)/> jak sądzicie? będzie zabawa i efekty? :D/> Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Efekt napewno tak , ale dorzuciłbym jeszcze jakies petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymon_274 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Efekt napewno tak , ale dorzuciłbym jeszcze jakies petardy zapomniałem dodać, w domu mam opakowanie RC5,RC3, dwa opakowania RC1 i jakieś pikolaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bambo 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Zamiast zestawu Goliat możesz wziąć Perfecty i jakieś Wirujące bączki,kulki dymne itp w tej kwocie albo zamiast Perfectów Exclusive Collection i pierdółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin839 2 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Zmień sklep, fajerwerki-korsarz to jeden z droższych sklepów w sieci. Zamów z taniefajerwerki, fireworld bądź piroart. To są obecnie najlepsze sklepy w internecie. Z tego co wiem to w tym ostatnim w środę ma być jakaś nowa promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymon_274 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 dzięki, na pewno rozważę twoją propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Zamiast zestawu Goliat możesz wziąć Perfecty i jakieś Wirujące bączki,kulki dymne itp w tej kwocie albo zamiast Perfectów Exclusive Collection i pierdółki. Dokładnie, lepiej samemu wybrać jakieś rakietki pierdółki i będziesz miał lepszy zestaw. A co do reszty to jest dobrze, nic nie zmieniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymon_274 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 no to dzięki Panowie za podpowiedzi:) wiem właśnie, że lepiej kupować osobno bo w zestawach są gorsze jakościowo rzeczy, chce właśnie zakupić do 10 grudnia bo jest promocja i dają kostke za free wiec warto zamówić :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szymon_274 0
Witam oto moja propozycja do 250zł :)/> jak sądzicie? będzie zabawa i efekty? :D/> Pozdrawiam!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi