drewniak 17 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam Może ktoś wie czy bedzie następna promocja na bigfunie po tej obecnej ? Nie chcę żeby fajerwerki leżały mi miesiąc w pokoju . Jeżeli nie bedzie to raczej zamówie bo zawsze coś do przodu bedzie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WofT 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Może ktoś wie czy bedzie następna promocja na bigfunie po tej obecnej ? Nie chcę żeby fajerwerki leżały mi miesiąc w pokoju . Jeżeli nie bedzie to raczej zamówie bo zawsze coś do przodu bedzie . Pozdrawiam Pewnie będą, lepiej (moim zdaniem) poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A nie możesz tego napisać w temacie sklepu i zapytać się u źródła? Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
drewniak 17
Witam
Może ktoś wie czy bedzie następna promocja na bigfunie po tej obecnej ? Nie chcę żeby fajerwerki leżały mi miesiąc w pokoju . Jeżeli nie bedzie to raczej zamówie bo zawsze coś do przodu bedzie .
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi