piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Który zestaw promocyjny z strony big fun jest najbardziej opłacalny? Składam zamówienie i prosze o pomoc. Sorki ma być z 50zł.Inne już wybrałem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tylko za jaką kwotę ma on być najbardziej "opłacalny" . bo ogólnie to te dwa : http://www.sklepbigfun.pl/product/view/2068/zestawy-promocyjne/zestaw-promocyjny-100-numer-3 http://www.sklepbigfun.pl/product/view/2062/zestawy-promocyjne/zestaw-promocyjny-50-numer-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Według mnie to opłacalność wygląda tak: Zestawy 50+ Numer 1 i 2 Zestawy 100+ Numer 2 i 3 Zestawy 250+ Numer 1 i 2 A w dalszych zestawach są prawie tylko kostki, więc samemu trzeba ocenić. Powiem jedno, rok temu były o niebo lepsze zestawy niż teraz. Oni tam dają produkty które się nie sprzedają, a muszą się ich pozbyć to rozdawają. Taka jest moja opinia. :)/>/> Jak ma być z 50 to weź Rubicony, czyli numer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A który lepszy? Ten z fontannami trzema czy ten z wyrzutnią od piromaxa? Bo mam dylemat między nimi i nie moge się zdecydować. Czy polecacie jeszcze inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A który lepszy? Ten z fontannami trzema czy ten z wyrzutnią od piromaxa? Bo mam dylemat między nimi i nie moge się zdecydować. Czy polecacie jeszcze inny. Weź ten z wyrzutnią lub jak chcesz to ten z rakietami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Te rakiety są lepsze od fontanny i wyrzutni, mają jakikolwiek efekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Czy lepsze od wyrzutni to nie wiem, ale mają fajne efekty jak na swoją wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dziękiuje wam za wszystkie odpowiedzi. Wybiore jednak rakiety za radą kamiloxa. Jeszcze raz dziekuje oraz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piropiotr223 11
Który zestaw promocyjny z strony big fun jest najbardziej opłacalny? Składam zamówienie i prosze o pomoc.
Sorki ma być z 50zł.Inne już wybrałem:).
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi