MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Łapcie Unboxing ! :D/>/>/> https://www.youtube.com/watch?v=nt1-o8W5LtE&list=UUFMkLUcqoj0rr-rpzNuWPfQ Zdjęcie : http://imgur.pl/cazefcy6pw7i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroManiaHD 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kidy wstawisz stuff ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Część IV !!! Zapraszam + Na dniach pojawi się filmik i zdjęcia całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Super aktualizacja z dużą ilością zabawy. A tego mi tu brakowało. Są porządne rakiet fajne moździerze i wiele kolorowych pierdół z rzymskimi ogniami. Też mam altillery shells i odpaliłem jedną kule. Efekt był dosyć spory i bardzo głośny wybuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bedzie dużo zabawy hehehe :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Własnie mi tez brakowalo troche zabawy, mam nadzieje ze te zestawy z kellera bedą fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jasne pewnie to jakieś pyrktki do zabawy heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Keller ma najlepsze zabawki ;)/> A szczególnie te małe Wulkaniki ;)/> efekt do wielkości i ceny zawalisty ;)/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Myślę, że nie ma co przedłużać. Jest to cały stuff na sylwestra 2014/2015 Kupie może jeszcze coś w marketach Wartość : około 900 zł Zamawiane na : Maxsem/Bigfun Zdjęcia całości : http://imgur.pl/ounf6f1864bi http://imgur.pl/42od9b93n97f Film całości : + Zapraszam na kanał YT ! Po sylwestrze prezentacje petard i innych rzeczy oraz POKAZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pięknie się prezentuje. Nudy na pewno nie zaznasz. Jest kilka większych kostek i sporo zabawy. Jak za te pieniądze to bardzo dobrze ułożony. Z czystym sumieniem 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) 10/10 bez żadnego wahania ;)/> / Przeczytaj, jak zrozumiesz to potem się wypowiadaj w takich tematach. http://www.forumfajerwerki.pl/topic/13774-do-wszystkich-zakladajacych-tematy-i-komentujacych-stuffy/ Edytowane 4 Grudnia 2014 przez MajsterD12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 dzięki za miłe komentarze Może poleci mi ktoś jakąś fajną kostkę i jakies rakietki z marketów : Bricomarche i biedronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroMarcin 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 a w brico wie ktoś kiedy będą i w biedronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Akcesoria pokazowe : Wartość : 600 zł Zamawiane na : BigFun/Korsarz Zdjęcie : http://imgur.pl/78dsjv2k8ldm Film : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 No paczka fajna. Ciekaw jestem jak spisze się system. ps. jaka nutka w intrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak 11 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zapalniczki skąd kupowałeś? Masz jakis link czy cus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zapalniczki skąd kupowałeś? Masz jakis link czy cus? Wyręcze Marcina Tutaj zamawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 http://www.dopalenia.pl/palniki-zarowe-c-130_156.html Tutaj zamawialem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam, Pora odświeżyć temat ! :D/> Jako że ma już wszystkie kostki do pokazu ( kolega dorzucił Green cuba, Chemical attack i yellow peony ) To postanowiłem przygotować plan pokazu, będę to odpalał na systemie 12k 1. 3x wulkany 2x saturn missiles 50 2. chemical attack i green cuba 3. yellow peony i red brocade 4. colorfull world i Hi-tec 5. Fine View i Wizard 6. Babel i red meteor 7. SM1012 So much proud 8. Jw 5020 Show box i kasjopeja 9. SM1104 Mad Max 10. Wenus i Bowling 11. Song of fight 12. Rainbow Co o tym myślicie ? :D/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 bardzo dobrze ale pod koniec songa odpal rainbow aby nie było przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 nie będzie przerwy bo zapalniki montuje w rurach od wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj doszło : - moździerz z biedronki - Wyrzutnia 25 sh z biedroki - Tajfun z lidla ( na przyszły rok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroManiaHD 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj doszło : - moździerz z biedronki - Wyrzutnia 25 sh z biedroki - Tajfun z lidla ( na przyszły rok :D/> ) Hehe na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj doszło : - moździerz z biedronki - Wyrzutnia 25 sh z biedroki - Tajfun z lidla ( na przyszły rok :D/> ) hehe też dzisiaj kupiłem tajfuna i też rozważam żeby go zostawić na przyszły rok bo mam już wystarczająco dużo na ten rok . Po prostu go kupiłem pod wpływem ekscytacji że jest w moim mieście (byłem przekonany że będzie hestia albo piroco) i w obawie że za rok może go już nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 ja tak samo, wszystko na pokaz już gotowe a w przyszłym roku robię pokaz z kostek kalibru 1,2 więc tajfun jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi