PiroManiaHD 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Kiedy wstawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Paczka już przyszła, niestety unboxingu nie będzie bo nie mam aktualnie aparatu ;/ Myślę, że filmik ze zdjęciami będzie w sobotę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 a wiec czekamy na filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroManiaHD 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Filmik z 2 częścią już jest, zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroManiaHD 0 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Filmik z 2 częścią już jest, zapraszam ! Fajny stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Spoczko stuff Bardzo fajnie ułożony. Masz dużo ciekawych wyrzutni. Ps. Robisz jakiś pokazik ? (Jak już o tym gdzieś napisałeś to sorki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 No bardzo ładnie jest kostka finalowa jak i mniejsze dobre kostki :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Robię pokaz 01.01.2015 na systemie MS12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Całość pięknie się prezentuje. Z pewnością będzie na co popatrzeć :xmas_wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Bardzo ciekawy stuff, musisz dodać film z pokazu i z sylwestra. Będzie jeszcze jakieś zamówienie z drobnicą? Bo przydało by się coś do zabawy. Edytowane 8 Listopada 2014 przez MajsterD12 Ortografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 mam cały karton petard z tamtego roku + Będzie część 3 z kostkami i mała część 4 z pierdołami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Część 3 juz jest u mnie filmik i zdjęcia w piątek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Filmik z częścią III już jest, zapraszam ! + Zapowiedź ostatniej części z zabawakmi typu moździerz i rakiety + pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Sory że tak post pod postem ale odżywiam temat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr1999 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 fajny stuff 10/10 . Kiedy część 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzięki, część 4 już niedługo, dzisiaj zamawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr1999 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ok, to czekam ! ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarq 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 no czekam z niecierpliwością a planujesz jakiś pokaz na ten rok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tak, 01.01.2015 będę robił pokaz na systemie ms12 ze wszystkich wyrzutni które mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Część IV zamówiona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nooo i jest super :christmasexclaim: widze że będziesz pokaz strzelał tylko nie zepsuj nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Proszę cię, dodaj film z unboxingu a nie zdjęcia które się po prostu zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie mam jak bo ostatnie paczki zamawiałem razem z kolegą ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi