PyroPiotr 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Siemka Dobry stuff wybrałem ? Nie chodzi mi o jakiś pokaz, tylko o dobrą zabawę i małe konkrety :P/> Wyrzutnie: -Kasjopeja 2x (JW06)(J) -Saturn 3x (K1130C6) (S) -Mars seria big bang 1x Rakiety: -Diabolo JR8 3 paczki(J) Moździerz: -ARTILLERY SHELLS (R0009-12)(T) Petardy: -Fp3 Big 4 paczki -Fp3 small 2 paczki -Piccolo Corsair 4x (JC01S)(J) -Bang (TXP859/825)(T) -China Boller D Latające pszczółki, motylki...: -Cyrkoblitz P7025(KO) -Szalone pszczółki (P0007) Art.różne: -Strzelające kulki 2x (TXP786)(T) Pirobajery za grosze: -Happy 4x (TXF659-1)(T) -Rzymskie ognie 2x (22191-2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Stuff całkiem całkiem, prawie idealnie pod mój gust Jak paczka dotrze to napisz czy te china boller D są głośniejsze od pikolaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroPiotr 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Stuff całkiem całkiem, prawie idealnie pod mój gust :D/> Jak paczka dotrze to napisz czy te china boller D są głośniejsze od pikolaków. ;)/> Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Troche jeszcze poczekamy bo czekasz na zestawy promocyjne, tak? Nie zapomnij dodać zdjęć jak paczka przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroPiotr 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Troche jeszcze poczekamy bo czekasz na zestawy promocyjne, tak? Nie zapomnij dodać zdjęć jak paczka przyjdzie. Tak czekam, a nie wiesz kiedy one będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroPiotr 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobry stuff wybrałem ? Nie chodzi mi o jakiś pokaz, tylko o dobrą zabawę i małe konkrety :P/> Wyrzutnie: -Kasjopeja 2x (JW06)(J) -Saturn 3x (K1130C6) (S) -Mars seria big bang 1x Rakiety: -Diabolo JR8 3 paczki(J) Moździerz: -ARTILLERY SHELLS (R0009-12)(T) Petardy: -Fp3 Big 4 paczki -Fp3 small 2 paczki -Piccolo Corsair 4x (JC01S)(J) -Bang (TXP859/825)(T) -China Boller D Latające pszczółki, motylki...: -Cyrkoblitz P7025(KO) -Szalone pszczółki (P0007) Art.różne: -Strzelające kulki 2x (TXP786)(T) Pirobajery za grosze: -Happy 4x (TXF659-1)(T) -Rzymskie ognie 2x (22191-2) Oceńcie zmieniony stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 No sa kostki więc jest super :christmascool: stawiasz na zabawe czyli cały dzień i noc zabawy teraz tylko zrealizuj zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroPiotr 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 No sa kostki więc jest super :christmascool:/> stawiasz na zabawe czyli cały dzień i noc zabawy teraz tylko zrealizuj zamowienie Dzięki za ocenienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi