mlody712 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam mam pytanko co roku przed tesco jest namiot z fajerwerkami czy ktos wie kiedy bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam mam pytanko co roku przed tesco jest namiot z fajerwerkami czy ktos wie kiedy bedzie Pewnie w okolicy 20 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlody712 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nyga 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zależy skąd jesteś ja jestem z Piły i u mnie stoi już od 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlody712 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja jestem z krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nyga 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 To nie wiem kiedy będzie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlody712 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 To nie wiem kiedy będzie ;d ok licza sie checi dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JokerPiroAlko 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 powoli sie juz rozkladaja, pod roznymi sklepami u mnie na ten przyklad pod kauflandem, za dnia bd pod polo i pod carrefourem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mlody712 0
Witam mam pytanko co roku przed tesco jest namiot z fajerwerkami czy ktos wie kiedy bedzie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi