mlody712 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam mam pytanko czy ktos wie gdzie znajde rure do mozdzierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam mam pytanko czy ktos wie gdzie znajde rure do mozdzierza zapytaj u hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zależy do jakiego kalibru jak 3" i 4" to chyba jeszcze ma user "luxor" jak chcesz mniejsze to chyba nie dostaniesz samych rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlody712 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Poczebuje 1,2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 glosal 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Śmierdzi trollem na kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Sklep-militaria.pl chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tr4nsportowiec 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zanim się będziesz brał za moździerze proponuję pilniej uczęszczać na lekcje języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mlody712 0
Witam mam pytanko czy ktos wie gdzie znajde rure do mozdzierza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi