DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 mam takie pytanie a mianowicie do kiedy najlepiej zamówic fajerwerki zeby miec pewnosc ze kurier przywiecie mi jest przed sylwestrem ? czy jak zamówie po swietach (czwartek) piątek juz jest normalny dzien to kurier zdąży mi przywiesc paczke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateyek24 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Myślę, że lepiej nie ryzykować i zamówić jeszcze przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Po świętach większość sklepów już nie prowadzi sprzedaży, ponieważ nie chcą, żeby klient dostał paczkę po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja bym zamawiał najpóźniej 10-12 grudnia. Później to już nie wiadomo, bo zawsze może się przydarzyć opóźnienie przez śnieg (Jak zacznie napierdzielać to wiadomo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zamów tak do 20 grudnia potem ryzyko że nie dojdzie przed 31 grudnia endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Z reguły sklepy internetowe udostępniają informację do kiedy zamówić żeby była pewność że dojdzie . Myślę że do 22/23 grudnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cześć Wam Jak Myślicie Jeżeli Założę Zamówienie 11 Grudnia To Paczka Dojdzie Do Mnie Przed 31? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cześć Wam Jak Myślicie Jeżeli Założę Zamówienie 11 Grudnia To Paczka Dojdzie Do Mnie Przed 31? Też będę zamawiał w tym terminie A bezpieczna granica ostateczna to mniej wiecej jest 10-15 , Grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidPirotechnik 4 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 czyli jak zamówie 20 (piątek) to paczka dojedzie przes 31 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 100% pewności nie masz , Sklep powinien dać informacje do którego dnia paczka na 100% dojdzie do ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Powinna dojść pomiędzy świętami a sylwestrem, ale pewności nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zamawiaj teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 A i jeszcze jedno jeżeli zamówię paczkę 11 Grudnia Środa To Przyjdzie Do Mnie W Piątek 13Grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brakos 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 A po co z tym czekać? Wiesz co się dzieje przed sylwestrem? Specjalnych warunków to trzymania tego nie potrzebujesz. Jeszcze miesiąc do sylwestra, a my już mamy wszystko kupione. Ewentualnie możemy coś dołożyć do zestawu - ale nie ma ciśnienia. Zobaczymy jak będzie z budżetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wg mnie maksymalnie 17-18 grudnia, żeby wyszła przed tym weekendem świątecznym. Wiecie jaki jest syf z kurierami i pocztą przed świętami i nowym rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A i jeszcze jedno jeżeli zamówię paczkę 11 Grudnia Środa To Przyjdzie Do Mnie W Piątek 13Grudnia? Powinna ci przyjść endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DawidPirotechnik 4
mam takie pytanie a mianowicie
do kiedy najlepiej zamówic fajerwerki zeby miec pewnosc ze kurier przywiecie mi jest przed sylwestrem ?
czy jak zamówie po swietach (czwartek) piątek juz jest normalny dzien
to kurier zdąży mi przywiesc paczke ?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi