Udycz 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Miał ktoś ?? słyszał ktoś coś o niej?? mocniejsza od FP3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Wg mnie mocniejsza. Bardzo popolurana w czechach i Słowacji. Bardzo cięzka petarda z dośc grubym korpusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Mój film: Petarda mimo 5g FB, bardzo słaba porównywalna do fp3 new. Według mnie nie opłacalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Gdzie i za ile można ją dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 U Czarodzieja chyba najtaniej będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Strzelałem dzisiaj. Naprawdę dobra i warta zakupu, silniejsza od FP3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 cena 8 zl za 2 szt pozostalo mi tylko kilka opakowan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu 4 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Petardy dostępne na www.PiroPolska.pl w cenie 5 zł za 2 sztuki. http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/201-delova-rana.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zupełnie nie opłacalne, cena do jakości bardzo kiepska, po za tym w gratisie można nieźle w cymbał oberwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi