PuMeX 10 Share Posted December 28, 2012 Nie masz intra? To już nie problem,mogę je dla Ciebie wykonać! Co tydzień zostanie wylosowana jedna osoba której zrobię intro.Aby wziąć udział w konkursie należy napisać post pod tym tematem o treści "Biorę udział w losowaniu" Pamiętajcie,że biorąc udział w konkursie automatycznie akceptujecie regulamin konkursu!Regulamin :1.W konkursie może brać każda zainteresowana osoba bez względu na wiek.2.Losowanie oraz ogłoszenie wyników następuje co tydzień w tym temacie.3.Pod tym tematem można i wyłącznie zgłaszać się do konkursu,posty o innej treści będą usuwane.4.Jeśli dana osoba wygra losowanie i nie zgłosi się do mnie przez 3 dni,losowanie odbędzie się ponownie.5.Osoba która wygra.Nie bierze udziału w kolejnych losowaniach.6.Po wygraniu należy zgłosić się na GG 39696258.7.W konkursie biorą udział tylko użytkownicy forumfajerwerki.pl8.Regulamin może ulec zmianie.Pierwsze losowanie w tą niedziele 30.12.12!Przykładowe intro : PRZYKŁADOWE INTROTemat gdzie dyskutujemy o konkursie : Dyskusja Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekk95 3 Share Posted December 28, 2012 Biorę udział w losowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirat_Dawid 0 Share Posted December 28, 2012 Biorę udział w losowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lebski 0 Share Posted December 28, 2012 Biorę udział w losowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mks 2 Share Posted December 28, 2012 Biorę udział w losowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michu909 0 Share Posted December 28, 2012 Biorę udział w losowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyneQ 3 Share Posted December 28, 2012 Biorę udział w losowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuMeX 10 Author Share Posted December 30, 2012 W dniu 30.12.12 wylosowałem zgłoszenie numer 6.Gratulacje dla SyneQ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuMeX 10 Author Share Posted January 1, 2013 SyneQ zgłoś się na GG 39696258.Jeśli SyneQ nie napisze,losowanie odbędzie się ponownie 3 stycznia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udycz 0 Share Posted January 4, 2013 Biorę udział w losowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekNysa 3 Share Posted January 4, 2013 Biorę udział w losowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekk 0 Share Posted January 5, 2013 Biorę udział w Losowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuMeX 10 Author Share Posted January 7, 2013 Przepraszam za spóźnienie ale sprawy rodzinne W dniu 06.12.12 wylosowałem zgłoszenie numer 4.Gratulacje dla MKS'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts