-Tensor- 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja miałem przygody z moździerzem. Pocisk odbił się o gałąź i spadł prosto na mnie. No wtedy to chyba pobiłem rekord świata w skoku z miejsca. Te większe petardy zawsze odpalam na ziemi, więc nigdy nie miałem z nimi problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungar 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Czyli mocniejsze petardy typu FP3 lepiej odpalac kładąc je na ziemi i potem szybko uciekając, niż podpalać z ręki i rzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tak zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja pewnego razu odpalałem 6 sztuk petard Double bangs na raz i odpalając w ręce nie odpaliły się wszystkie no to ja dalej je próbuje zapalić a o odpalonych zapomniałem... no i jebs. skutekiem było właściwie tylko lekkie ogłuszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz28011 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mój ojciec .Podniósł Big Jumbo z ziemi , bo źle wyrzucił i wybuchł mu w ręce . Nie wiem jakim cudem ale miał tylko lekko poparzoną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Rok temu, pewien pijany idiota (inaczej nie da się go nazwać) podniósił niby "niewypał" txp066 który po chwili, gdy się nachylał by go sięgnąć - wybuchł... A wszyscy którzy byli blisko niego, mówili żeby tego nie robił. Czy TXP066 były dostępne w sprzedaży rok temu? Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Poki Wiarygodność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz28011 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam .Dziś znalazłem taki oto filmik w sieci: Szukałem czegoś na necie , lecz nie znalazłem żadnych informacji . Może był już poruszany gdzieś na forum ? Jeżeli to zdarzyło się na prawdę to raczej filmik zostałby usunięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Temat został już poruszony , wystarczy poszukać , ale to co zobaczyłem było wstrząsające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz28011 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No tak . Ale tą rękę całą rozerwało ... Druga rzecz to jakaś gówniana petarda Ja zawsze przy mocniejszych petardach daje na czubek lontu taśmę papierową Dzięki niej zapalenie dojdzie kilka sec później . Nawet przy ulewie nie zgaśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Widać jak ma pocharataną dłoń nawet. I nie ma tu mowy o fotomontażu. Tutaj jest specjalny temat do tego tematuhttp://www.forumfajerwerki.pl/topic/2952-wasze-najglupsze-pomysly-z-fajerwerkami-ku-przestrodze/page__st__80__p__50676__hl__%2Bwybuch+%2Bpetardy__fromsearch__1#entry50676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi