Gość patryk Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 siemka. Jestem nowy na forum. chcialby was prosić o ułozenie stufu do max 160 zł w róznych marketach taki jak biedronka lidl lub polomarket ostatecznie na bazarku. z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Obecnie nie wiemy jaką ofertę posiadają markety typu lidl, biedronka oraz polomarket. Bazarek? Skąd mamy wiedzieć co jest u Ciebie na bazarku. Narazie są oferty kilku marketów, które posiadają produkty kellera i hestii. Jeśli chcesz to czekaj na pojawienie się gazetek, a jeśli nie to polecam zamówić w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zobacz ofertę Topazu. Mają tam produkty maxsema i przede wszystkim taniej niż w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fireshot 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzieki za odpowiedz jak jusz bedzie gazetka to pododaje linki czy zdjecia. jescze jedno ulozyl bys wtedy stuff taki zeby bylo trohe zabawy i zeby byly tez efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fireshot 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 u mnie nie ma topazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzieki za odpowiedz jak jusz bedzie gazetka to pododaje linki czy zdjecia. jescze jedno ulozyl bys wtedy stuff taki zeby bylo trohe zabawy i zeby byly tez efekty? Ja też również z chęcia moge Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Już lepiej złóż zamówienie na necie za tą cene, bo jednak tam jest dużo taniej np. możesz w sklepie www.fireworld.pl. Tam masz za sume 120 zł free wysyłke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fireshot 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 z chęcią bym brał na necie ale moi rodzice sie nie zgodzą.;( niestety taki peh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 z chęcią bym brał na necie ale moi rodzice sie nie zgodzą.;( niestety taki peh. A masz e.leclerc w mieście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fireshot 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 w miescie mam tak; biedronka lidl polomarket i 3 takie markety stokrotki ale nie wiem czy tam bedą fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 w miescie mam tak; biedronka lidl polomarket i 3 takie markety stokrotki ale nie wiem czy tam bedą fajerwerki No to dobrze .Ponieważ biedronka i lidl (jak dla mnie maja najciekawsze oferty)polomarket tak sobie.Poczekaj jeszcze kilka dni i pojawią się gazetki Jeśli chcesz moge Ci pomóc wybrać coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 W sklepach takich jak: Intermarche, Bricomarche, Eurocash dość często mieli dość dobre oferty fajerwerków, ale jeśli tych sklepów nie ma u Ciebie to nic.No i tak jak pisałeś - Lidl, Biedronka.Jeśli chciałbyś kupić jakieś wyrzutnie, to polecam z Triplexa, Komety, no... z Jorga też. Może zapoluj na gazetki i przedstaw sytuację. Pomożemy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kolego, zamów przesyłeczkę za pobraniem na fireworld.pl, wtedy masz pewność, że nikt Cię nie oszuka. Jeżeli chcesz, to mogę zrobić zdjęcie Twojego zamówienia przed wysyłką, abyś na własne oczy oraz oczy Twoich rodziców zobaczył, że wszystko jest ok Szkoda, żebyś przepłacał na bazarkach, bo za 160 zł można mieć całkiem fajny zestaw, dodatkowo eliminując koszty przesyłki...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kolego, zamów przesyłeczkę za pobraniem na fireworld.pl, wtedy masz pewność, że nikt Cię nie oszuka. Jeżeli chcesz, to mogę zrobić zdjęcie Twojego zamówienia przed wysyłką, abyś na własne oczy oraz oczy Twoich rodziców zobaczył, że wszystko jest ok ;)/>/>/>Szkoda, żebyś przepłacał na bazarkach, bo za 160 zł można mieć całkiem fajny zestaw, dodatkowo eliminując koszty przesyłki...Pozdrawiam! Tak jak jednemu gościowi zamiast 9m lontu wysłałeś 6,60m ?Ledwo sklep istnieje a już problemy z liczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fireshot 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) dzieki wszytkim za odpowiedzi ale raczej kupie w biedronce i lidlu. Pitbullsoldier to mógł bym prosic o pomoc w ułozeniu stuffu jak gazetki sie pojawią? Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Cooli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość patryk
siemka. Jestem nowy na forum. chcialby was prosić o ułozenie stufu do max 160 zł w róznych marketach taki jak biedronka lidl lub polomarket ostatecznie na bazarku. z góry dzięki.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi