FITBest 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Wcześniej nie tworzyłem tego tematu z powodu braku czasu i chęci :)/>. Dziś przyszła do mnie paczka z wspólnego kupowania w Gromie za kwotę 320zł. Prawdopodobnie jeszcze coś dojdzie ale o tym będę informował.Wyrzutnie:-JW90-JW06-JW08-Macrocosmos III x2-P7307-JW4055-JW408Inne:-SP0008-TXF440 -FP3 NEW -FP3 Small -P1206 x2Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Super dobrane kostki Sylwester będzie efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszero 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Najbardziej podoba mi się jw408 i jw4055 - bardzo fajne kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Bardzo fajne i dobrane kostki do tego moździeż ALE zamiast Achtungów mogłeś kupić FP3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Bardzo fajne i dobrane kostki do tego moździeż ALE :D/> zamiast Achtungów mogłeś kupić FP3 :D/> FP3 też mam, a achtungi to tak dla różnorodności wziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 FP3 też mam, a achtungi to tak dla różnorodności wziąłem. To jest zamiennik tego czego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 To jest zamiennik tego czego nie było :)/> Dokładnie achtungów z Triplexa na achtungi z Komety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Świetne kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Świetne kostki :)/> Również tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Aktualizacja kolejna dostawa :)/>-SP0007-SP3506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Bardzo ładny stuff , konkretne rzeczy żadnych pierdół może się podobać. 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ile za 0007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dokładnie to nie wiem, bo mi brat kupił, ale coś mówił, że w granicach 34zł chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Tensor- 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Brat ci kupuje bo nie masz ukończonych 18 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mam lat 19... a kupił, bo wisiał mi kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Aktualizacja:) Wygrana w konkursie organizowanym przez Kometę.Oto co otrzymałem:- P7031 Jemen 10sh- P7304 Metro 16sh- P7404 Walencja 25sh- P7571 Safaga 36sh- P7546 Tunis 37sh- P7845 Senegal 100shDziękuję raz jeszcze za nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek12 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ładnu stuff jakbym wygrał to bym miał 2 senegale :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Stuff,robi wrażenie troche mało zabawy.Dostałeś wyrzutnię tunis mam nadzieję,że nagrasz filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Fotka całości oprócz petard i innych dupereli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi