siwy124 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Wstawiam zdjęcia wydaje mi się , że końcowego stuffu:) Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Cooli Pozwoliłem sobie zedytowac zdjęcie tak aby się wyświetlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszero 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Podoba mi się kostka MontEverest, miałem ją rok temu - fajna, ogólnie reszta kostek też bardzo fajna.Tylko pytanie: po co Ci tyle stroboskopów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wstawiam zdjęcia wydaje mi się , że końcowego stuffu:)http://imageshack.us/f/90/img1406bu.jpg/ Wczorajsze zakupy No będzie się czym pobawić. Spokojnie można mały pokaz z tego zrobić z pięknym wejściem fontanowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy124 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Bo Strobole w naturze nie giną jak zostaną będą na mecze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Same konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy124 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jak się bawić to się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszero 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ile dałeś za wszystko? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lob 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajny fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Super kostki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy124 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 +/- 820 zyli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Achillesa kupiłeś za 287,22 ? Ładne kostki JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy124 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dokładnie 287,22 dzięki Cooliemu WK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi