Udycz 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Bang od triplexa czy saper od Śmieszka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin839 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Miałem obydwie petardy i ja bym wybrał sapera, huk porównywalny a saper na początku masz jeszcze takie trzeszczące "coś" jak u kulek trzeszczących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Również uważam że saper jest głośniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Saper od śmieszka znakomity jestendriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wydaje mi się że Saper ale możesz przetestować dwa i nagrać z tego filmik JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ThePiroMan 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 saper głośniejszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Saper jest raczej mocniejszy , ale na bangach też się nie zawiedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lob 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 SapEr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Moim zdaniem to jest to saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Udycz 0
Bang od triplexa czy saper od Śmieszka ??
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi