domin839 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Rzeczywiście słyszę moc tej petardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Rzeczywiście słyszę moc tej petardy... Przy przesyłaniu coś się stało i nie zarejestrowało dźwięku, za 10-15min powinno być wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Przy przesyłaniu coś się stało i nie zarejestrowało dźwięku, za 10-15min powinno być wszystko ok Koledze chyba nawet nie chodzi już o dźwięk, tylko o to, że w ogóle nie wyświetla filmu, tak jakby nie był wrzucony Czekamy na film z całego strzelania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mi wszystko działa. Fajny film szkoda że mało rzeczy z efektem na niebie :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Działa Ci bo już poprawiłem film xdCoś z efektem na niebie będzie 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroFil 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 :xmas_biggrin:/> Fajny filmik czuć już atmosferę :fireworks:/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Czuć klimat zbliżającego się sylwestra na filmie, jr101 robią wrażenie, lecz szkoda, że takie drogie są;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 No niestety około 50zł/10 rakiet w sumie to taniej i więcej niż BD 56zł/7szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Przypominam o jutrzejszym strzelaniu, przyjedzie Cooli przetestujemy m.in nowe petardy Surexa, odpalimy mój karabinek konkursowy oraz zrobimy razem mały pokazik Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Porównamy FP3 ori z Fp3 Widowmaker 3 oraz jco5 z widomaker2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Porównamy FP3 ori z Fp3 Widowmaker 3 oraz jco5 z widomaker2 Edit: jeszcze porównamy z SFA200 Jumbo (Surex) - ale tutaj ta petarda może być bardziej porównana do FP3 small no ale jutro zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Niestety do spotkania nie doszło, Cooli ma rozchorowane dziecko a sam też jestem przeziębiony, trzeba będzie się jeszcze jakoś zgadać po Nowym Roku. Karabinek odpalę w Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Czy byłby ktoś chętny na spotkanie pisać w temacie, miejsce godzinę datę ustalimy na gg bądź na skypie... Osoby które będą na 100%: endriu123457 (ja) MajsterD12 endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Było bardzo fajnie oprócz chęci zamachu na mnie na sam koniec xD.10/10 Musimy to powtórzyć endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Szkoda, że troche mało kolorowo. Same huki. P.S. Czym kręcone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Szkoda, że troche mało kolorowo. Same huki. P.S. Czym kręcone? lustrzanka z Nikona enriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 jak wg Was wypadly huki ? oczywiscie o opinie na temat Bd nawet nie pytam bo to petarda poza zasiegiem innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Delova 5g z Klaseka wypadała bardzo kiepsko, można ją porównać do starej FP3New. Według mnie są totalnie nie opłacalne. Big Jumbo z Union Fireworks ma huk podobny do 859, może ciut głośniejsza. Dum Bum - bardzo fajne petardki, huk mocniejszy od 859, warto je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Szkoda, że troche mało kolorowo. Same huki. P.S. Czym kręcone? Tak jak endriu napisał, a dokładniej Nikon D5100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi