Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Mam takie pytanie czy sklep internetowy BigFun... Dzwoni na telefon podany przy zamówienu aby potwierdzić zakup ? I to samo tyczy sie Emaila (dostałem tylko Nr zamówienia i liste tego co zamówilem). Czy oni odrazu wysyłająbo zamawiałem w piątek i jeszcze nikt nie zadzwonił To kiedy oni bendą dzwonic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Mam takie pytanie czy sklep internetowy BigFun... Dzwoni na telefon podany przy zamówienu aby potwierdzić zakup ? I to samo tyczy sie Emaila (dostałem tylko Nr zamówienia i liste tego co zamówilem). Czy oni odrazu wysyłająbo zamawiałem w piątek i jeszcze nikt nie zadzwonił To kiedy oni bendą dzwonic ? ile tematów jeszcze założysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jaka ta młodzież niespokojna ... Nie rozumiesz, że to są też ludzie i mogli mieć 4 dni wolnego?! Więc nadrobienie tego może im chwilę zająć. Czekaj cierpliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Tak właściwie ten był ostatni teraz tylko bende starał się pomagać innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Śpiesze z wytłumaczeniem. Sklep zazwyczaj kontaktuje się klientem telefonicznie, gdy pojawia się jakiś problem:- Brak towaru jaki został zamówiony przez klienta.- Niepełne dane adresowe.- Nadpłata/niedopłata.Maile potwierdzajace wysyła zazwyczaj sklepowy system i jest to zwiazane ze zmianą statusu zamówienia (oczekujące na wpłate, opłacone, w trakcie realizacji, zrealizowane, wysłane itd.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) yhm no dziękuje własnie o 16 dostałem emaila że moje zamówienie zostało zrealizowanie i paczuszak już idzie Niemoge sie doczekać zamykam Edytowane 5 Listopada 2012 przez velibrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi