?odzianin 2 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tak jak w temacie proszę o pomoc w wybraniu wielu, dobrych rakiet do 70zł mam na celu EXTREME A3 ale nie wiem czy dobre. Proszę o pomoc. Dużo dobrych, ew. średnich jakościowo rakiet z BigFun ok. 40rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie kupisz dużo dobrych rakiet za 70zł kup sobie 2x Perfect R20072Jedno opakowanie ma 12 sztuk więc w sumie będziesz miał 24 rakiety cena dasz za nie w sumie 55zł ale warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie kupisz dużo dobrych rakiet za 70zł kup sobie 2x Perfect R20072Jedno opakowanie ma 12 sztuk więc w sumie będziesz miał 24 rakiety cena dasz za nie w sumie 55zł ale warte swojej ceny Do tego dołóż Diabolo JR8 i masz 68zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kup sobie z 5 paczek JR4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Moment moment. Musisz zdecydować , albo DUŻO, albo DOBRYCH bo za 70 zł nie da rady połączyć tych dwóch rzeczy na raz Więc proponowałbym kompromis, to jest kilka rakiet rzeczywiście dobrych , reszta słabszychJR25 - 32,90zł ( genialne wg mnie,niespotykane duże efekty , przebijają Speed IV , Cassiopeie itp)JR23- 33,27zł (dosyć dobre rakiety, miałem polecam szczególnie efekt brokatu super)JR04 - 5,99zł (za tą cene są naprawde fajne i opłacalne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zacznijmy od tego że w ogóle nie ma dobrych rakiet, są tylko tańsze albo droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) A im droższa rakieta tym bardziej oszukana No chyba, że komuś ma służyć jako element wystroju pokoju.Co racja to racja Edytowane 4 Listopada 2012 przez firawerkoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Firawerkooman, to samo chciałem napisać , ale sie powstrzymałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
?odzianin 2
Tak jak w temacie proszę o pomoc w wybraniu wielu, dobrych rakiet do 70zł mam na celu EXTREME A3 ale nie wiem czy dobre. Proszę o pomoc. Dużo dobrych, ew. średnich jakościowo rakiet z BigFun ok. 40rakiet
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi