Poki 17 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zbliża się kolejny okres wzmożonego ruchu na forum, przybędzie zapewne kilkunastu/kilkudziesieciu nowych użytkowników, ilu zostanie z nami na dłużej okaże się po 5 stycznia gdy opadną emocje Sylwestrowego szaleństwa. Tutaj każdy nowo zarejestrowany użytkownik może w 1 poście opowiedzieć o sobie, dać się poznać innym forumowiczom, dzięki czemu łatwiej będzie doradzać, rozmawiać czy umawiać się na wspólne projekty. Podstawowe informacje jakie warto zamieścić w poście o sobie to: wiek/miasto/jakie fajerwerki preferujecie/jak trafiliście na to forum. Oczywiście możecie tutaj napisać również informacje o sobie, które nie dotyczą tematyki pirotechniki, np. hobby, czym zajmujecie się na codzień, o czym marzycie, jakie macie życiowe cele itp. Myśle, że temat ten pozwoli starym forumowiczom lepiej poznać nowo zarejestrowanych użytkowników, a nowi będą raźniej czuli się wiedząc, że nie tylko oni są forumowymi świeżakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillos 1 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Mam na imie Kamil, miejscowosc: okolice Mielca, 15 lat, Moje zainteresowania: fajerwerki, survival. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Krzychu, 16lat, Kujawsko-pomorskie (Bydgoszcz). Jak wszyscy na tym forum, kocham fajerwerki. Jestem nowy, ale myśle ze zostane z tym forum 4ever xd.ORTOGRAFIA!! Edytowane 3 Listopada 2012 przez Poki Ortografia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poSeydon. 0 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam wszystkich serdecznie . Mam na imię Łukasz, mam 19 lat i pochodzę z województwa podlaskiego , a mianowicie z Białegostoku . Fajerwerkami interesuję się od dzieciństwa. Wasze forum przeglądam codziennie. Postanowiłem więc nie zwlekać dłużej i dołączyć do waszego grona. Mam nadzieję że będzie nam się dobrze wsółpracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszero 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam wszystkich! C:Jestem Dawid, mieszkam w Toruniu. Uwielbiam spędzać czas z moją super dziewczyną i z ulubionym gronem znajomych. Jeżeli chodzi o wiek, to nie wiem czy podawać, żeby mnie nikt nie wyzywał: blee, wraczaj do książek etc. Ale powiem Wam, że chodzę jeszcze do szkoły, a dokładniej gimnazjum.Jeżeli chodzi o fajerwerki, to moimi ulubionymi są petardy i wyrzutnie. Najbardziej lubię Jorge, Hestie, Super Power, Triplexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie masz się czego bać, na forum obowiązuje taka niepisana zasada że nikogo nie dyskryminujemy ze względu na wiek. Jest kilku użytkowników mających po 12 i mniej lat więc na prawdę nie jest to żaden powód do wstydu :-)Pozdrawiam FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie masz się czego bać, na forum obowiązuje taka niepisana zasada że nikogo nie dyskryminujemy ze względu na wiek. Jest kilku użytkowników mających po 12 i mniej lat więc na prawdę nie jest to żaden powód do wstydu :-)Pozdrawiam FM Byleby mieć rozum ( a właśnie dzieci w sumie więcej rozumu mają od dorosłych, bo nie piją i nie idą strzelać, i nie mają tego strzelania ,,w lekkiej d*pie'',tzn. nie rzucają byle gdzie a trzeba przyznać, że dorosłym czasem się to zdarza, tylko podchodzą do tego bardziej poważnie niżeli dorośli, takie moje spostrzeżenie które zaobserwowałem, będąc dorosły ).Nie mówię oczywiście o naszym forum, tylko o ludziach którzy kupują fajerwerki na bazarach i się nimi nie jarają.Na naszym forum są jednak ludzie rozsądni, którzy wiedzą co można a czego nie, co może zrobić dana petarda, i mam nadzieję. że nie rzucają byle gdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dawid w wigilie 24 lata Od roku tu jestem ale chyba nie witałem się Fajerwerki lubię od dobrych paru lat. Ale strzelam dopiero gdzieś z 6 bo nigdy nie miałem ich kupowanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Cześć! Nazywam się Michał i jestem uzależniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jestem tu długo ale.. Arek, 16 lat, interesuje mnie informatyka/pirotechnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NotY 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Cześć, jestem Paweł i wstydzę się już odpalać cokolwiek. Mam 33 lata, w pirotechnice ponad 20 lat :D/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Hejo jestem Andrzej mam 16 lat i interesuje się pirotechniką. Mieszkam w Czechowicach-dziedzicach endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Witam . Wiktor , lat 17 . Pirotechnika zaczęła mnie interesować odkąd miałem 11 lat Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Cooli pisownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Też troche tu już jestem ale co tam ;)/>Witam all, jestem Paweł, 19lat. Pirotechniką tak na poważnie interesuje się gdzieś od 3 lat. Cały czas staram się w tym pięknym hobby doskonalić i robić coraz bardziej zaawansowane pokazy.Poza piro interesuje się myślistwem oraz grą na pianinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milukssg 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam nazywam się Kamil mieszkam w wojewodztwie zachodnio-pomorskim , mam 12 lat. Pirotechnika interesuje sie okolo 2 lat , bardzo lubie sporty walki , a sam trenuje Muay Thai i MMA.Moim hobby jest wlasnie pirotechnika , ale napewno większym hobby jets kolekcjonowanie vlepek których mam już 4394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Elo!Nazywam się Dawid ,ksywa Pitbull.Jestem z Gdańska,mam 17 lat.Interesuje się : Wojskiem Itd,Krav maga,pirotechnika.Fajerwerki To moja pasja od 7-8 roku życia .pozdro:D Na forum jestem nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixrr 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Cześć ! Jestem Maksymilian pochodze z Piły mam lat 13 ; ) . Moje zainteresowania to : sport ( koszykówka ) i różne przeróżne rzeczy a co do pirotechniki to strzelam od 6 rok życia ... na to koniec mojej wypowiedzi. :)/> " POZDRAWIAM CAŁE FORUM " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neverath 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Siema! Jestem Patryk, mieszkam w Radomiu, mam 14 lat. Interesuję się fajerwerkami od około 4 lat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Cześć!Jestem Kuba, mam 14 lat (w styczniu), pochodzę z Czechowic-Dziedzic. Zawsze fascynowały mnie fajerwerki, lecz dopiero ostatnimi miesiącami bardziej się w to wtajemniczyłem Poza pirotechniką, moją pasją są rajdy samochodowe i fotografia. W tym roku, mam bardzo małą sumke na fajerwerki Od nowego roku zaczynam zbierać na porządny stuff. P.S. mam nadzieję, że pomimo młodego wieku dobrze mnie przyjmiecie. Pozdrawiam :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Kamil,mieszkam w Lesznie Wielkopolskim mam 13lat jak całe forum kocham fajerwerki na pewno zostane tu na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scully 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Czesc. Mam na imie Michal i mieszkam w Pyskowicach. Od dluzszego czasu czytam forum w koncu postanowilem sie zarejestrowac :)/>. Jak co roku mam maly dylemat co kupic(chyba za duzo mam wolnego czasu haha). Mam nadzieje, ze rowniez pomoge w miare mozliwosci. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andix. 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Piotr, mam 19 lat, a w zasadzie już niedługo 20. Interesuję się pirotechniką, motoryzacją oraz sportem (szczególnie piłką nożną). Mam nadzieję, że będzie mi się z Wami miło i fajnie pracowało i że zostanę tu jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak380 3 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam Nazywam się Przemek,mam 20 lat. Pirotechniką interesuję się od 9 roku życia. Forum czytam od 11 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztukMagik 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Cześć ! Jestem Maksymilian pochodze z Piły mam lat 13 ; ) . Moje zainteresowania to : sport ( koszykówka ) i różne przeróżne rzeczy a co do pirotechniki to strzelam od 6 rok życia ... na to koniec mojej wypowiedzi. :)/>/> " POZDRAWIAM CAŁE FORUM " Mam 20km do piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheWertalek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jestem na forum od roku, przeglądam je codziennie, ale dopiero teraz trafiłem na ten temat. Więc nazywam się Adam, mieszkam w Policach ok. 15 km od Szczecina. Strzelam już od 7 roku życia, ale na poważnie to dopiero od 2 lat . Mam 15 lat, a w przyszłości chcę zostać pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi