kmo2008 0 Posted December 25, 2010 Witajcie.Czy wiecie moze czy jutro jest otwarty namiot z fajerwerkami przy h.oliwi w gdańsku? Jeżeli tak to od której? Quote
kmo2008 0 Author Posted December 25, 2010 Własnie się zastanawiam bo jutro bede w pobliżu, a tam maja dobre ceny. Quote
Janek_92 1 Posted December 25, 2010 Jutro zamknięty raczej .Ja wybieram się jeszcze we wtorek. Podobno mają dać normalne ceny (-50%), tak mi mówiła sprzedawczyni . Quote
Janek_92 1 Posted December 25, 2010 Tak wiem, ale zawsze w ostatni tydzień roboczy przed Sylwestram dają -50% . Quote
MasterToster 0 Posted December 25, 2010 A w dzień sylwestra (przynajmniej u mnie w warszawie na stoisku top 10) ceny są bardzo niskie. Quote
saper 0 Posted December 26, 2010 A w dzień sylwestra (przynajmniej u mnie w warszawie na stoisku top 10) ceny są bardzo niskie. Gdzie w Wawie jest stoisko top10? Dzwoniłem do nich pare dni temu i powiedzieli mi że w tym roku nie mają namiotu w Wawie tylko w Gdańsku Quote
MasterToster 0 Posted December 26, 2010 Prawdopodobnie będzie przy leclercu na ul. Jutrzenki (przy al. Jerozolimskich) Quote
Recommended Posts