kameleon 1 Posted February 19, 2009 Tak jak w temacie ile zjadacie pączków w tłusty czwartek :razz: :mrgreen: Quote
kameleon 1 Author Posted February 19, 2009 a gdzie możliwość 0?? w ogóle temat głupi Mpiwowoski tak na ludzki rozum jeśli nie jesz wogóle pączków to się w tym dziale nie wypowiadasz albo chociaż nie bierzesz udziału w ankiecie :neutral: I nie wiem co w tym temacie głupiego panie mądraliński :?: :neutral: :roll: Quote
mpiwowski 184 Posted February 19, 2009 nie powiedziałem, że nie jem. Tylko inni mogą w ogóle nie jeść. Quote
Ganja 0 Posted February 19, 2009 4-5 ...nie przepadam za pączkami (pewnie dlatego jestem taki szczupły ) Quote
sewer1412 0 Posted February 19, 2009 A moja mama idzie na łatwiznę i kupuje Ile zjem? Nie wiem. Więcej niż 5 nie skonsumuję :neutral: Quote
FireworksFanF1 0 Posted February 19, 2009 Póki co zjadłem 3,ale jeszcze wieczorem zjem kilka :razz: Quote
velibrum 12 Posted February 19, 2009 4 ...Chociaż zjadłbym jeszcze bo wyjątkowo dobre były :razz: Jak nigdy. Quote
FireworksFanF1 0 Posted February 19, 2009 4 ...Chociaż zjadłbym jeszcze bo wyjątkowo dobre były :razz: Jak nigdy. No wiesz,raz na rok mogą się poświęcić,ale teraz to bywa różnie :grin: Quote
firawerkoman 7 Posted February 19, 2009 Ja zjadłem dzisiaj 6 i jestem zadowolony bo jak na mnie to dobry wynik :oops: :mrgreen: Quote
bobek4322 0 Posted February 20, 2009 W szkole: 2W domu: 7Razem: 9 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote
Lajcik 0 Posted February 20, 2009 Ja to se 6 szt. wszamałem. Nie były za dobre bo zbyt mało dżemu dali :evil: Quote
kameleon 1 Author Posted February 20, 2009 Ja to se 6 szt. wszamałem. Nie były za dobre bo zbyt mało dżemu dali :evil: A moje wręcz przeciwnie nie były zbyt dobre bo za dużo dżemu dali :razz: Quote
macieek95 1 Posted February 24, 2009 2-3 jakoś ostatnio apetytu nie miałem i w ogóle mało dżemu dają albo w cale :mrgreen: Quote
Recommended Posts