Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Zaczynamy kompletować arsenał. Wleciały zakupy wyprzedażowe z okolicznej miejscowości gdzie znajomy wyprzedaje towar sklepowy w mega atrakcyjnych cenach i grzech było nie skorzystać 😊:- Pmb49 Dragon heads 49strz/30mm płaciłem 110zł/szt.                                             - Captain boom 49strz/30mm ( kątowa mega pyroshine) -150 zł.         - First claas A 50mm/25strz - 150zł  Jak ktoś jest zainteresowany Pyromoravią /Tropicem to proszę napisać wiadomość. 

IMG_20260202_130543.jpg

Posted

O kolego ale dobre ceny :)

I do tego dobrej jakości wrzutnie, Pyromoravia to bardzo dobry towar :)

Mam jeszcze jedną głowę smoka kupioną w Ostravie :D

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Mitaś napisał(a):

Captain boom 49strz/30mm ( kątowa mega pyroshine) -150 zł.     

Nie wprowadzaj w bład 🫢 To nie jest Mega 🙃 owszem kod produktu jest taki sam ale efekt zupełnie inny niż Mega 😉

Poza tym mocny początek, sprawdzone kostki i jeśli kupowałeś w takich cenah to tym bardziej bajka 😃

• Like 1
Posted
7 minut temu, Pyrolo napisał(a):

Nie wprowadzaj w bład 🫢 To nie jest Mega 🙃 owszem kod produktu jest taki sam ale efekt zupełnie inny niż Mega 😉

Poza tym mocny początek, sprawdzone kostki i jeśli kupowałeś w takich cenah to tym bardziej bajka 😃

Faktycznie. Po kodzie tak skojarzyłem, a to zupełnie troszkę odmieniona bliźniacza wyrzutnia.