sebastiank96 5 Posted November 6 Ktoś kupował w tym sklepie? Ceny patrząc po konkurencji niskie. Quote
Kulina98 19 Posted November 6 Zamawiałem tam pxc219 no limits. Paczka doszła, wszystko dobrze zabezpieczone więc polecam. 1 Quote
sebastiank96 5 Author Posted November 6 6 minut temu, Kulina98 napisał(a): Zamawiałem tam pxc219 no limits. Paczka doszła, wszystko dobrze zabezpieczone więc polecam. Dzięki za odpowiedź, właśnie chcę tam kupić kilka wyrzutni, przekonują mnie ceny niższe niż u konkurencji. Quote
Cristoffer 14 Posted November 7 W zeszłym roku odkryłem ten sklep i również zamawiałem pake za ponad 400zł. Wszystko super i bez najmniejszego problemu Jedyny minus dla mnie to, że za ile byś nie kupił towaru to i tak wysyłka płatna. 1 Quote
sebastiank96 5 Author Posted November 17 Mogę polecić towar dobrze zabezpieczony. Paczka wysłana na drugi dzień. Quote
piromen29 7 Posted Friday at 07:54 PM Zamówienie zrealizowane szybko. Zapakowanie perfekcyjne. Ceny atrakcyjne. Rekomenduję tego sprzedającego . Quote
Recommended Posts