Kamil911 156 Posted October 23 Hej. Przedstawiam stuff na tem rok skromnie ale zawsze coś. Pozdro Quote
mantis 557 Posted October 23 Dla niektórych jest to najlepszy rodzaj fajerwerków. Nie mam swojego jednego ulubionego rodzaju fajerwerków, bo sądzę, że dobrze mieć po trochu różnych rodzajów, dlatego napiszę, że traktuję to jako bardzo pocieszny pirobajer, w którego też się w tym roku wyposażyłem. Z pewnością oglądanie efektu startu i wzlotu daje najwięcej satysfakcji. 1 Quote
Kamil911 156 Author Posted October 23 1 godzinę temu, damian7878 napisał(a): Chyba malowanie też zaplanowałeś na Sylwestra Dzieki za komenta Damian. Może być i w sylwestra.. zależy od natchnienia xD 1 minutę temu, mantis napisał(a): Dla niektórych jest to najlepszy rodzaj fajerwerków. Nie mam swojego jednego ulubionego rodzaju fajerwerków, bo sądzę, że dobrze mieć po trochu różnych rodzajów, dlatego napiszę, że traktuję to jako bardzo pocieszny pirobajer, w którego też się w tym roku wyposażyłem. Z pewnością oglądanie efektu startu i wzlotu daje najwięcej satysfakcji. Dla mnie absolutny top jeśli chodzi o pirobajer a umocniło mnie to szczególnie w przekonaniu rok temu kiedy odpaliłem taże 6 circo Tropica takich samych jak te na zdjęciu to było takie emocjonalne wydarzenie ponieważ wszystkie są z pięknym efektem peoni wysokiej jakości mam na myśli że nie to 2 gwiazdki na krzyż tylko pięknie intensywne i długo utrzymujący się kolor czerwieni i zieleni lecz gwiazdki zielone podczas rozrzutu zdecydowanie mocniej świeciły nie spotkałem sie z czymś takim bo ja wiem coś jak Uran.. no mniejsza o większe mega efekt mam nadzieje że TXR321 Cyroblitz też sobą coś więcej zaprezentuje. Dzieki za komenta Mantis. Quote
Fraptak 37 Posted October 24 Miło, że jednak to nie całkowita rezygnacja, TR-1 (przypominam stara wersja) powinieneś się nacieszyć bo aktualnie jest tego mało w obiegu, dobrze by było jak by się udało nagrać film, z TXR321 myślę że będziesz zadowolony, świetny stuff i wcale nie taki skromny, pozdrawiam 1 Quote
Kamil911 156 Author Posted October 24 23 minuty temu, Fraptak napisał(a): Miło, że jednak to nie całkowita rezygnacja, TR-1 (przypominam stara wersja) powinieneś się nacieszyć bo aktualnie jest tego mało w obiegu, dobrze by było jak by się udało nagrać film, z TXR321 myślę że będziesz zadowolony, świetny stuff i wcale nie taki skromny, pozdrawiam Tak napewno nagram poniewaz zmieniłem telefon który żywiej odzwierciedla kolory jak i drobne szczegoły takie jak iskry. Dzięki za odwiedziny i zostawiony komentarz, doceniam. 1 Quote
mantis 557 Posted October 31 Łącznie już 3 różne rodzaje. TW1 z niezmienionym opakowaniem. Można poczuć klimat tamtych lat Quote
Fraptak 37 Posted November 1 18 godzin temu, mantis napisał(a): Łącznie już 3 różne rodzaje. TW1 z niezmienionym opakowaniem. Można poczuć klimat tamtych lat Poligrafie zmienili, nawet nazwę - proszę nie rozpowszechniać nie sprawdzonych informacji, tu link pokazujący zmiany w opakowaniu między NWP a CE https://encyklopediacyrkoblitzow.miraheze.org/wiki/TW1_CYRKOBLITZ Quote
mantis 557 Posted November 2 16 godzin temu, Fraptak napisał: Poligrafie zmienili, nawet nazwę - proszę nie rozpowszechniać nie sprawdzonych informacji, tu link pokazujący zmiany w opakowaniu między NWP a CE https://encyklopediacyrkoblitzow.miraheze.org/wiki/TW1_CYRKOBLITZ Sorry, wydawało mi się, że ktoś pisał na czacie o jakiejś niezmienionej formie "są takie jak dawniej", może miał na myśli sam symbol TW1. Dzięki za sprostowanie. 1 Quote
damian7878 101 Posted December 4 20 minut temu, Kamil911 napisał(a): Update: Cos na poczatek pokazu?. Ciekawy pomysł. W ogóle planujesz jeszcze coś dokupić? Quote
Kamil911 156 Author Posted December 4 3 minuty temu, damian7878 napisał(a): Ciekawy pomysł. W ogóle planujesz jeszcze coś dokupić? Nie planuje. Tzn wszystko co sobie ułożyłem w głowie to już mam a nawet więcej.. Z czasem wlecą aktualizacje Quote
mantis 557 Posted December 4 Pieczołowicie skonstruowana instalacja. O złotej wersji fontanny No Limits dowiedziałem się w zasadzie po opublikowaniu Twojego zdjęcia, bo jakoś ta nowość mi umknęła w tym roku. Różnica w porównaniu do standardowej wersji No Limits to kolor, ale także brak cracklingu. Quote
Kamil911 156 Author Posted December 6 Fota całego stuffu na ten rok. Wieża z kostek po prawej stronie wraz z Nobile do zabawy przed północą reszta pod pokaz. Quote
Moloch 183 Posted December 6 Czyli robiłeś w uja cale forum że sprzedajesz swój stuff brawo Ty Fajnie wygląda stuffik. Polecam tego forumowicza Quote
Kamil911 156 Author Posted December 7 Update: Lonty w kombinacji flary + pisk+ fontanna zostaly polaczone. tak to sie prezentuje: 1 Quote
Pyrolo 80 Posted December 7 Dobry towarek sprawdzone rakiety, kosteczki brokatowo cracklingowe, chociaż jak na moj gustprzydałby by sie jeszcze z 2/3 one rowy dla podbicia efektów Quote
Piotrek007 83 Posted Monday at 11:46 AM Ladne zbiorowisko:) bedzie czym sie pobawic. Tylko drugiego space lina brakuje:) gdzie zes go skitrał? Quote
Kamil911 156 Author Posted Monday at 01:41 PM 1 godzinę temu, Piotrek007 napisał(a): Ladne zbiorowisko:) bedzie czym sie pobawic. Tylko drugiego space lina brakuje:) gdzie zes go skitrał? Jest na czarna godzine w kartoniku Quote
Piotrek007 83 Posted Monday at 07:07 PM 5 godzin temu, Kamil911 napisał(a): Jest na czarna godzine w kartoniku Jestes usprawiedliwiony:) Quote
Recommended Posts