Pironet.pl 4 Posted May 16, 2025 Cze艣膰 forum! Zapraszamy wszystkich do sklepu internetowego Pironet.pl Ogromny wyb贸r i regularne mega promocje na fajerwerki! Szybka wysy艂ka w ci膮gu 24 godzin od z艂o偶enia zam贸wienia Darmowa dostawa dla zam贸wie艅 od 400z艂 Zawsze znajdziecie u nas nowo艣ci od topowych polskich i europejskich importer贸w! Mega zni偶ka dla naszego forum! Ruszamy z kodem rabatowym FORUM15 daj膮cym -15% zni偶ki! 聽 Wbijaj na www.pironet.pl i daj ognia razem z nami! 聽 Mamy te偶 ca艂oroczny sklep stacjonarny w Zgorzelcu, przy ul. Ko艣ciuszki 34. Zapraszamy! Aktualne godziny otwarcia znajdziesz na google oraz na dole naszej strony internetowej. 聽 4 Quote
drewniak 27 Posted September 2, 2025 Wysy艂ka ekspres, dobre ceny i promocje.聽 Zwracaj膮 uwag臋 na komentarze przy zam贸wieniu.聽 Jednym s艂owem petarda聽 Nic tylko zamawia膰 Quote
tomek1212 0 Posted November 3, 2025 siema w tym sklepie sprawdzaja wiek czy nei a jak rtak to poleccie jakis inny sklep dziena z gory 聽 Quote
sebastiank96 7 Posted November 5, 2025 (edited) @tomek1212 W ka偶dym sklepie z fajerwerkami sprawdzaj膮 wiek, tego wymaga polskie prawo, je艣li jeste艣 niepe艂noletni to zam贸w za zgod膮 rodzic贸w na nich. Edited November 5, 2025 by sebastiank96 Quote
tomek1212 0 Posted November 5, 2025 59 minut temu, sebastiank96 napisa艂(a): @tomek1212 W ka偶dym sklepie z fajerwerkami sprawdzaj膮 wiek, tego wymaga polskie prawo, je艣li jeste艣 niepe艂noletni to zam贸w za zgod膮 rodzic贸w na nich. nie ma u mnie szans ze mi pozwola a np do paczkomatu samemu? albo jakas inna opcja np allegro? albo cos innego Quote
Moloch 197 Posted November 5, 2025 7 minut temu, tomek1212 napisa艂(a): nie ma u mnie szans ze mi pozwola a np do paczkomatu samemu? albo jakas inna opcja np allegro? albo cos innego Musisz zamawia膰 za zgod膮 rodzic贸w. Do paczkomatu oczywi艣cie mo偶esz zam贸wi膰 r贸wnie偶. Tak dzia艂a prawo w Polsce. 1 Quote
ponczo12496 32 Posted December 11, 2025 Polecam sklep. Wszystko ok. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Ceny r贸wnie偶 atrakcyjne. Quote
damian7878 102 Posted December 12, 2025 R贸wnie偶 polecam sklep! Paczka wzorowo pakowana, szeroki wyb贸r produkt贸w i ceny nie nabite.聽 Quote
Recommended Posts