Pironet.pl 4 Posted May 16 Cze艣膰 forum! Zapraszamy wszystkich do sklepu internetowego Pironet.pl Ogromny wyb贸r i regularne mega promocje na fajerwerki! Szybka wysy艂ka w ci膮gu 24 godzin od z艂o偶enia zam贸wienia Darmowa dostawa dla zam贸wie艅 od 400z艂 Zawsze znajdziecie u nas nowo艣ci od topowych polskich i europejskich importer贸w! Mega zni偶ka dla naszego forum! Ruszamy z kodem rabatowym FORUM15 daj膮cym -15% zni偶ki! 聽 Wbijaj na www.pironet.pl i daj ognia razem z nami! 聽 Mamy te偶 ca艂oroczny sklep stacjonarny w Zgorzelcu, przy ul. Ko艣ciuszki 34. Zapraszamy! Aktualne godziny otwarcia znajdziesz na google oraz na dole naszej strony internetowej. 聽 4 Quote
drewniak 25 Posted September 2 Wysy艂ka ekspres, dobre ceny i promocje.聽 Zwracaj膮 uwag臋 na komentarze przy zam贸wieniu.聽 Jednym s艂owem petarda聽 Nic tylko zamawia膰 Quote
tomek1212 0 Posted November 3 siema w tym sklepie sprawdzaja wiek czy nei a jak rtak to poleccie jakis inny sklep dziena z gory 聽 Quote
sebastiank96 5 Posted November 5 (edited) @tomek1212 W ka偶dym sklepie z fajerwerkami sprawdzaj膮 wiek, tego wymaga polskie prawo, je艣li jeste艣 niepe艂noletni to zam贸w za zgod膮 rodzic贸w na nich. Edited November 5 by sebastiank96 Quote
tomek1212 0 Posted November 5 59 minut temu, sebastiank96 napisa艂(a): @tomek1212 W ka偶dym sklepie z fajerwerkami sprawdzaj膮 wiek, tego wymaga polskie prawo, je艣li jeste艣 niepe艂noletni to zam贸w za zgod膮 rodzic贸w na nich. nie ma u mnie szans ze mi pozwola a np do paczkomatu samemu? albo jakas inna opcja np allegro? albo cos innego Quote
Moloch 183 Posted November 5 7 minut temu, tomek1212 napisa艂(a): nie ma u mnie szans ze mi pozwola a np do paczkomatu samemu? albo jakas inna opcja np allegro? albo cos innego Musisz zamawia膰 za zgod膮 rodzic贸w. Do paczkomatu oczywi艣cie mo偶esz zam贸wi膰 r贸wnie偶. Tak dzia艂a prawo w Polsce. 1 Quote
ponczo12496 28 Posted Thursday at 08:02 PM Polecam sklep. Wszystko ok. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Ceny r贸wnie偶 atrakcyjne. Quote
damian7878 101 Posted Friday at 05:02 PM R贸wnie偶 polecam sklep! Paczka wzorowo pakowana, szeroki wyb贸r produkt贸w i ceny nie nabite.聽 Quote
Recommended Posts