Fraptak 37 Posted December 23, 2024 Po nowym roku pojawia się pierwsze elementy mojego wyposażenia oraz kontynuacja kolekcji cyrkoblitzów Quote
Fraptak 37 Author Posted January 4 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Ten rok rozpoczynam od cyrkoblitz s w rzadszej wersji polskiej która w odróżnieniu do wersji ruskiej ma NEC i piktogram, w gratisie dostałem ciekawe bączko-petardy Quote
mantis 556 Posted January 4 Wiem, że masz je tylko do kolekcji, ale nie tylko na półce, a też na niebie, jak na taki rozmiar, to robią robotę. Rozpryski w powietrzu prawie jak w tych dużych cyrko. 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted January 5 (edited) Dzięki za komentarz, za rok spróbuj dostać duże cyrko TR-1C lub TR-2 tam to dopiero jest ogromy rozprysk, ja mam wersję polską a nie ruska która jest jeszcze lepsza. Dla mnie jedne z najlepszych małych Cyrko Edited January 5 by Fraptak Quote
Fraptak 37 Author Posted January 15 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Tym razem udało mi się zdobyć TR-1 W starej wersji oraz HE0015A wersja na CE 1 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted February 1 Stuff 2025/2026 Produkty na strzelanie przed godziną 0, zamówienie prywatne Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Do kolekcji dodaje HE0015A wersja na <NWP> 1 Quote
Grvby 184 Posted April 6 Pokaźna kolekcja cyrko to nie ulega wątpliwości. Stare petardy od hestii i małe wyrzutnie od Jorge-to lubię! 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted April 6 Godzinę temu, Grvby napisał(a): Pokaźna kolekcja cyrko to nie ulega wątpliwości. Stare petardy od hestii i małe wyrzutnie od Jorge-to lubię! Dzięki, za miłe słowa jak chodzi o kolekcję cyrkoblitzów to pewnie za niedługo się powiększy o kolejny rodzaj Quote
Fraptak 37 Author Posted July 26 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Po paru miesiącach wracam z aktualizacją, tym razem udało mi się zdobyć pełną paczkę JM01 oraz małego lasserballsa mini TR-1 od Tropica. Quote
Fraptak 37 Author Posted July 26 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Tym razem zdobyłem starszą wersję P7022 w dosyć słabym stanie. 1 Quote
mantis 556 Posted July 26 Nie uwierzę jeśli napiszesz, że JM01 kupiłeś za tyle ile było na cenie. Te spośród P7022, które odnalazłeś w słabym stanie będziesz odpalał, czy mimo wszystko całość kolekcjonował? 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted July 26 48 minut temu, mantis napisał(a): Nie uwierzę jeśli napiszesz, że JM01 kupiłeś za tyle ile było na cenie. Te spośród P7022, które odnalazłeś w słabym stanie będziesz odpalał, czy mimo wszystko całość kolekcjonował? Dziękuję za komentarz, JM01 kupiłem za zdecydowanie więcej niż 10 zł, z 24 sztuk P7022 wybrałem 8-9 sztuk w bardzo słabym stanie, te sztuki będę odpalał, na koniec dodam, ze zdobycie pełnej paczki JM01 kosztowało mnie 8 miesięcy poszukiwań 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted August 1 (edited) Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Tym razem do kolekcji dodaje cyrkoblitzy Sky Thunder TXR418 w wersji polskiej, dużo rzadsza od wersji rosyjskiej posiada w przeciwieństwie do niej strzałkę pokazującą kierunek wzlotu, oraz całkiem długa instrukcje w języku polskim. Produkt ten jest jednym z 7 cyrkoblitzów (Cyrkoblitz S, TR-2, P7021, JM01, HE0015A, HE0015) które były wprowadzane na rynek w 2016/2017. Edited August 1 by Fraptak Quote
mantis 556 Posted August 1 5 godzin temu, Fraptak napisał: Stuff 2025/2026 Prawdopodobnie całość stuffu Nie znałem tych singli od Triplexa dotychczas. 10 minut temu, Fraptak napisał: Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Tym razem do kolekcji dodaje cyrkoblitzy Sky Thunder TXR418 w wersji polskiej, dużo rzadsza od wersji rosyjskiej posiada w przeciwieństwie do niej strzałkę pokazującą kierunek wzlotu, oraz całkiem długa instrukcje w języku polskim. Produkt ten jest jednym z 7 cyrkoblitzów (Cyrkoblitz S, TR-2, P7021, JM01, HE0015A, HE0015) które były wprowadzane na rynek w 2016/2017. Im więcej widzę zdjęć tak trudno dostępnych obecnie do nabycia cyrcoblitzów, tym bardziej jestem zaskoczony tym jak dużo ludzi kolekcjonuje pirotechnikę, a spośród tych, którzy ją kolekcjonują - są w stanie jeszcze podzielić się swoimi zasobami z innym pasjonatą. 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted August 1 19 minut temu, mantis napisał(a): Nie znałem tych singli od Triplexa dotychczas. Im więcej widzę zdjęć tak trudno dostępnych obecnie do nabycia cyrcoblitzów, tym bardziej jestem zaskoczony tym jak dużo ludzi kolekcjonuje pirotechnikę, a spośród tych, którzy ją kolekcjonują - są w stanie jeszcze podzielić się swoimi zasobami z innym pasjonatą. Dziękuję za komentarz, w tym przypadku faktycznie produkty zakupiłem od kolekcjonera choć w paru przypadkach produkty nabywałem ze starych zapasów osób które kończyły z pirotechnika albo pozbywały się starych produktów z zapasów, single są nowością 2024 roku. Quote
Fraptak 37 Author Posted August 18 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Do kolekcji dodaje produkty cyrkoblitzo-podobne od komety P0011 oraz P0011A oba na <NWP> Quote
mantis 556 Posted August 18 Miałem P0011 Spiner w stuffie 2010 zamówione przez internet w hurtowni Speed Kolbuszowa. Cóż za wspomnienia. https://i.imgur.com/mZoFIuq.jpeg Co ciekawe, jeszcze w tym roku (2025) Maciek i Tata potrafili je odpalić na swoim kanale. 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted August 18 30 minut temu, mantis napisał(a): Miałem P0011 Spiner w stuffie 2010 zamówione przez internet w hurtowni Speed Kolbuszowa. Cóż za wspomnienia. https://i.imgur.com/mZoFIuq.jpeg Co ciekawe, jeszcze w tym roku (2025) Maciek i Tata potrafili je odpalić na swoim kanale. Bardzo dziękuję za komentarz Quote
Fraptak 37 Author Posted October 16 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów oraz Stuff 2025/2026 Do kolekcji cyrkoblitzów oraz do Stuffu dodaje nowo-stare cyrkoblitzy 3 efektowe od Tomaszka, posiadają CE oraz są na P1, 3 paczki do kolekcji, 1 na Sylwestra, prawdopodobnie dokupię w najbliższym czasie kolejne paczki. Quote
mantis 556 Posted October 16 Szybko zareagowałeś na newsa na rynku. Z innych rzeczy, TXR321 to będzie z pewnością najbardziej oczekiwany, ale też najbardziej spodziewany Twój zakup w tym roku, tylko pewnie łapiesz wiatr na jakąś lepszą zniżkę. 1 Quote
Fraptak 37 Author Posted October 16 25 minut temu, mantis napisał(a): Szybko zareagowałeś na newsa na rynku. Z innych rzeczy, TXR321 to będzie z pewnością najbardziej oczekiwany, ale też najbardziej spodziewany Twój zakup w tym roku, tylko pewnie łapiesz wiatr na jakąś lepszą zniżkę. Tak jak chodziło TXR321, to czekam na zniżkę. Quote
Recommended Posts