matikoksu 19 Posted December 9, 2024 (edited) Pierwsze zakupy w tym roku zamawiane na Biegunie i Gorzowie korzystaj膮c z black friday Edited December 9, 2024 by matikoksu 1 Quote
Koopacz 63 Posted December 9, 2024 Witam Rozumiem,偶e Zombie Party z tego roku,czy " dopasowana"? Razem z Grub膮 Bert膮 i Thermonuclear b臋d膮 robi膰 rozwa艂k臋 na niebie.... Widz臋,偶e dorwa艂em nawet Shameless. Gratulacje. Pozdrawiam聽 Quote
mantis 557 Posted December 9, 2024 A偶 trzy kostki od Riakeo: Shameless, Vortex 3, Peking Opera 1. ThermoNuclear, Zombie Party, Gruba Berta - popularne wielkokalibrowe pozycje w stuffach u ludzi. Aplauzy i Blasty - znane pozycje w艣r贸d ma艂ych rakiet. Gwizdowo-efektowe Wolf Howl-e mam r贸wnie偶 u siebie w tym roku. Bomben Raketen od Funke mia艂em w sylwka 2023 i ca艂kiem mi si臋 podoba艂y, mo偶e nie by艂y dziesi臋膰 na dziesi臋膰 (tak膮 ocen臋 m贸g艂bym da膰 paru wystrza艂om z zestawu), ale rozpryski 艂adnie uk艂ada艂y si臋 na niebie, nie jaki艣 miszmasz iskier, w ko艅cu Funke. Traca Valenciana 艣wietna sprawa. Kiedy艣 odpala艂em dwie Trace z czarnego pude艂ka z flag膮 Hiszpanii, ale ta od Jorge (formalnie od El Gato) wydaje mi si臋 troch臋 za droga, chocia偶 na filmach jest bardzo kusz膮ca i reakcje odpalaj膮cych sugeruj膮, 偶e robi lekkie trz臋sienie ziemi (obrazu), wi臋c gdyby chodzi艂o o sam efekt, to jest on piorunuj膮cy. Trzeba uwa偶a膰, bo to najbardziej zapalaj膮cy traw臋, drzewa i krzewy rodzaj fajerwerku, tu偶 obok fontanny No Limits od Piromaxa. Quote
PiroMan25 107 Posted December 9, 2024 No no s膮siedzie, widz臋 偶e na bogato聽. Riakeo nie bez powodu sta艂o si臋 popularne w stuffach. Shameless i peking opera 1 to ju偶 produkty z wy偶szej p贸艂ki. Oby okaza艂y si臋 dobre. Bombeny r贸wnie偶 mia艂em w zesz艂ym roku, 3 efekty za***iste a pozosta艂e 3 ok. Widz臋 偶e bardzo ci si臋 spodoba艂y te trace, bo co roku je widz臋 u ciebie w stuffie聽 Quote
Mroczny 180 Posted December 11, 2024 (edited) Widz臋 porwa艂e艣 si臋 na riakeo, zrobi艂em dok艂adnie to samo, z pocz膮tku jak widzia艂em filmy od kinczyczk贸w to my艣la艂em, 偶e filmy podkr臋cone ale jak zobaczy艂em pierwsze testy u nas to si臋 ucieszy艂em. Mamy jaki艣 nowy odpowiednik funke Edited December 11, 2024 by Mroczny Quote
matikoksu 19 Author Posted December 15, 2024 W dniu 9.12.2024 o 06:52, Koopacz napisa艂(a): Witam Rozumiem,偶e Zombie Party z tego roku,czy " dopasowana"? Razem z Grub膮 Bert膮 i Thermonuclear b臋d膮 robi膰 rozwa艂k臋 na niebie.... Widz臋,偶e dorwa艂em nawet Shameless. Gratulacje. Pozdrawiam聽 Tak zombie jest 2024 聽 W dniu 9.12.2024 o 09:57, mantis napisa艂(a): A偶 trzy kostki od Riakeo: Shameless, Vortex 3, Peking Opera 1. ThermoNuclear, Zombie Party, Gruba Berta - popularne wielkokalibrowe pozycje w stuffach u ludzi. Aplauzy i Blasty - znane pozycje w艣r贸d ma艂ych rakiet. Gwizdowo-efektowe Wolf Howl-e mam r贸wnie偶 u siebie w tym roku. Bomben Raketen od Funke mia艂em w sylwka 2023 i ca艂kiem mi si臋 podoba艂y, mo偶e nie by艂y dziesi臋膰 na dziesi臋膰 (tak膮 ocen臋 m贸g艂bym da膰 paru wystrza艂om z zestawu), ale rozpryski 艂adnie uk艂ada艂y si臋 na niebie, nie jaki艣 miszmasz iskier, w ko艅cu Funke. Traca Valenciana 艣wietna sprawa. Kiedy艣 odpala艂em dwie Trace z czarnego pude艂ka z flag膮 Hiszpanii, ale ta od Jorge (formalnie od El Gato) wydaje mi si臋 troch臋 za droga, chocia偶 na filmach jest bardzo kusz膮ca i reakcje odpalaj膮cych sugeruj膮, 偶e robi lekkie trz臋sienie ziemi (obrazu), wi臋c gdyby chodzi艂o o sam efekt, to jest on piorunuj膮cy. Trzeba uwa偶a膰, bo to najbardziej zapalaj膮cy traw臋, drzewa i krzewy rodzaj fajerwerku, tu偶 obok fontanny No Limits od Piromaxa. Haha dok艂adnie trzeba uwa偶a膰 gdzie si臋 t膮 trace odpala. Na szcz臋艣cie mam miejsce do rozk艂adania jej na niezapalaj膮cym si臋 pod艂o偶u.聽 W dniu 9.12.2024 o 16:51, PiroMan25 napisa艂(a): No no s膮siedzie, widz臋 偶e na bogato聽. Riakeo nie bez powodu sta艂o si臋 popularne w stuffach. Shameless i peking opera 1 to ju偶 produkty z wy偶szej p贸艂ki. Oby okaza艂y si臋 dobre. Bombeny r贸wnie偶 mia艂em w zesz艂ym roku, 3 efekty za***iste a pozosta艂e 3 ok. Widz臋 偶e bardzo ci si臋 spodoba艂y te trace, bo co roku je widz臋 u ciebie w stuffie聽 W艂a艣nie tak z tymi tracami ju偶 mi si臋 zrobi艂a taka tradycja 偶e po g艂贸wnym pokazie o 00 jest traca i jakie艣 wi臋ksze rakiety lub ewentualnie single shoty W dniu 11.12.2024 o 18:42, Mroczny napisa艂(a): Widz臋 porwa艂e艣 si臋 na riakeo, zrobi艂em dok艂adnie to samo, z pocz膮tku jak widzia艂em filmy od kinczyczk贸w to my艣la艂em, 偶e filmy podkr臋cone ale jak zobaczy艂em pierwsze testy u nas to si臋 ucieszy艂em. Mamy jaki艣 nowy odpowiednik funke Nie mog艂em sobie odm贸wi膰 tego riakeo jak zobaczy艂em jaki w tym roku to jest hit i jak to wygl膮da na filmikach mam nadziej臋 偶e na 偶ywo b臋dzie jeszcze lepiej Quote
matikoksu 19 Author Posted December 17, 2024 Kolejne zam贸wienie i bardzo mo偶liwe 偶e ju偶 ostatnie, nie licz膮c market贸w. Quote
PiroMan25 107 Posted December 17, 2024 R贸偶norodne zam贸wienie. S膮 nowe rakiety fireball. Podobno moc jak colpo a mo偶e nawet lepiej. Sam chcia艂em je kupi膰 ale niestety brak艂o mi na nie bud偶etu. Fajne signle, bujne maj膮 na prawd臋 艂adne efekty, a dumbumy to chyba moje ulubione single hukowe. 艁adna mina stroboskopowa i g艂o艣ny huk. Kostka all rise od pyromoravi kt贸r膮 widz臋 po raz pierwszy. A偶 si臋 dziwi臋 偶e mi jako fanowi k膮t贸wek umkn臋艂a, a na filmach wali ciekawie. Do tego mniejsze kostki, rakiety i troch臋 petard. Hiszpa艅skie cukierki spod loga zeny s膮 towarem dosy膰 egzotycznym. Quote
mantis 557 Posted December 17, 2024 Killery i Fireballe, konkretna aktualizacja. Przedostatnia salwa w tym All Rise z Pyro Moravia wygl膮da imponuj膮co, a p贸藕niej gustowny fina艂, bo bez cracklingu. Nie mam nic do cracklingu i sam mam w tym roku wyrzutni臋 cracklingow膮 Kick Back z Pyro Moravia, a Testosterona z Jorge, to z ch臋ci膮 bym jeszcze raz obejrza艂, tylko nie zawsze lubi臋 tego wymuszania cracklingu w finale, gdy kostka przez prawie ca艂y czas cracklingiem nie strzela. You know what I mean聽 Te petardki cukierki Red Widow s膮 lekko frapuj膮ce. 5 sztuk czerwonej wdowy za do艣膰 g贸rnolotn膮 cen臋, towar zdecydowanie dla koneser贸w. Cuksy wbijaj膮 g贸rn膮 dopuszczaln膮 dla amator贸w granic臋 decybeli聽 Quote
matikoksu 19 Author Posted December 27, 2024 聽 Bardzo mo偶liwe 偶e to ju偶 ostatnie zakupy w tym roku. Wyrzutnie i zastawy b臋d膮 jutro wystrzelone a petardy oraz rakietoszel臋 do艂膮czam do tego co mam na sylwestra. Quote
Grvby 184 Posted December 28, 2024 No i fajnie, du偶o r贸偶nych artyku艂贸w, cz臋艣膰 starych i sprawdzonych cz臋艣膰 nowo艣ci 聽Zapalniki sugeruj膮 偶e b臋dzie jaki艣 pokazik 聽 Quote
mantis 557 Posted January 1 Ogl膮dam te wasze filmy z sylwk贸w i wsz臋dzie fajnie "wygolone" miejsc贸wki na strzelanie. Nie trzeba si臋 ba膰, 偶e co艣 si臋 zjara. 艁adnie u Ciebie pach艂o, ca艂y czas co艣 si臋 dzia艂o i bez przerw. Pokaz na koksie聽 聽 Quote
Moloch 185 Posted January 1 Doczeka艂em si臋 na ca艂o艣膰 stuffu. No powiem Ci, 偶e pokaz pierwsza klasa wyszed艂!!聽 Quote
Recommended Posts